Ισπανία

«Ούτε 15 εκατ. ευρώ δεν αξίζει ο Νεϊμάρ»

Κάθε άλλο παρά εντυπωσιασμένος δεν έμεινε ο Φλορεντίνο Πέρεθ από το ντεμπούτο του Νεϊμάρ στο Κόπα Αμέρικα, όπου η Βραζιλία έμεινε στο 0-0 με την αντίστοιχη της Βενεζουέλας. Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, μάλιστα, έσπευσε με δηλώσεις του να… υποτιμήσει τον Βραζιλιάνο επιθετικό, τονίζοντας ότι δεν αξίζει τα 45 εκατομμύρια ευρώ που ζητάει η ομάδα του για να τον παραχωρήσει.

Κάθε άλλο παρά εντυπωσιασμένος δεν έμεινε ο Φλορεντίνο Πέρεθ από το ντεμπούτο του Νεϊμάρ στο Κόπα Αμέρικα, όπου η Βραζιλία έμεινε στο 0-0 με την αντίστοιχη της Βενεζουέλας.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, μάλιστα, έσπευσε με δηλώσεις του να… υποτιμήσει τον Βραζιλιάνο επιθετικό, τονίζοντας ότι δεν αξίζει τα 45 εκατομμύρια ευρώ που ζητάει η ομάδα του για να τον παραχωρήσει.

«Μπα, αυτός ο τύπος (σ.σ. Νεϊμάρ) δεν αξίζει ούτε 15 εκατομμύρια ευρώ» υπογράμμισε με δήλωση του στη “Mundo Deportivo”, ο ισχυρός άνδρας των Μαδριλένων.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Σάντος, Λουίς Άλβαρο ντε Ολιβέιρα αποκάλυψε σε Μέσα της πατρίδας του: «Πέντε πρόεδροι με έχουν ρωτήσει για τον Νεϊμάρ, αλλά όταν έρθει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, αυτός θα είναι ακόμα εδώ».

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x