Copa America

Ουρουγουάη-Χιλή 1-1 (Τελικό)

Δεύτερο ημίχρονο στο σπουδαίο ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής του Κόπα Αμέρικα, για τον Γ' όμιλο, ανάμεσα σε Ουρουγουάη και Χιλή. Ισόπαλες 1-1 οι δύο ομάδες, με τη «σελέστε» να ανοίγει το σκορ στο 51' με τον Αλβάρο Περέιρα και τον Σάντσες να «απαντάει», μόλις, 11 λεπτά αργότερα, στο 62'! Από ένα δοκάρι για τους δύο «μονομάχους», που… ρεφάρουν το θέαμα που δεν είχαμε δει μέχρι στιγμής στη διοργάνωση! Παρακολουθήστε την αναμέτρηση στο sport-fm.gr!

Δεύτερο ημίχρονο στο σπουδαίο ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής του Κόπα Αμέρικα, για τον Γ' όμιλο, ανάμεσα σε Ουρουγουάη και Χιλή.

Ισόπαλες 1-1 οι δύο ομάδες, με τη «σελέστε» να ανοίγει το σκορ στο 51' με τον Αλβάρο Περέιρα και τον Σάντσες να «απαντάει», μόλις, 11 λεπτά αργότερα, στο 62'!

Από ένα δοκάρι για τους δύο «μονομάχους», που… ρεφάρουν το θέαμα που δεν είχαμε δει μέχρι στιγμής στη διοργάνωση!

Παρακολουθήστε την αναμέτρηση στο sport-fm.gr!

Η βαθμολογία του Γ' ομίλου:

1 Χιλή 3
2 Περού 1
3 Ουρουγουάη 1
4 Μεξικό 0



74' Απίστευτη ευκαιρία για τη Χιλή, απίστευτη απόκρουση του Μουσλέρα! Εξ' επαφής κεφαλιά του Χιμένεθ, ο τερματοφύλακας της Ουρουγουάης θα πει, εντυπωσιακά, «όχι»!

71' Διπλή αλλαγή για τη Χιλή. Στη θέση του Σουάζο περνάει ο Παρέδες και στη θέση του Μποσεζούρ ο Καρμόνα.

68' Αλλαγή για τη Χιλή, στη θέση του Γιάρα πέρασε ο Βαλβίντια.

67' Κίτρινη κάρτα στον Βιντάλ.

62' ΓΚΟΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΧΙΛΗ, 1-1! Τριγωνομετρία… Εκπληκτική συνεργασία των Χιλιανών, η μπάλα θα φτάσει στα πόδια του Σάντσες, που, με πλασέ, θα ισοφαρίσει!

55' Κίτρινη κάρτα στον Σάντσες.

51' ΓΚΟΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ! Ο Σουάρες κάνει άνω κάτω την άμυνα της Χιλής, «σερβίρει» στον Αλβάρο Περέιρα, που θα πλασάρει και θα ανοίξει το σκορ!

48' Κίτρινη κάρτα στον Κάσερες.

46' Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με μία αλλαγή για την Ουρουγουάη. Ο Γκονζάλες πέρασε στο ματς στη θέση του Καβάνι.

45'+1' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

45' Ανεβάζει την απόδοσή της η Χιλή. Ο Μποσεζούρ θα κάνει το σουτ από τα πλάγια, η μπάλα θα… γλείψει το δεξί δοκάρι του Μουσλέρα και θα βγει έξω!

42' Δοκάρι για τη Χιλή! Απίστευτο γκολ παραλίγο να φάει η Ουρουγουάη. Ο Ίσλα έβαλε κόντρα στον Γιάρα, η μπάλα πήρε… τρελή τροχιά και τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Μουσλέρα!

39' Κίτρινη κάρτα στους Γιάρα και Σουάρες.

35' Μακρινό σουτ του Σάντσες, η μπάλα αρκετά άουτ…

27' Μεγάλη ευκαιρία για την Ουρουγουάη, αλλά ο Κοντρέρας είναι και πάλι εκεί! Σέντρα του Σουάρες, «τρικυμία» στην άμυνα της Χιλής, ο Φορλάν θα πάρει την κεφαλιά, αλλά πάνω στη γραμμή, ο αμυντικός του ΠΑΟΚ θα σώσει!

19' Δοκάρι για την Ουρουγουάη! Ο Σουάρες θα σουτάρει στην κίνηση, από πλάγια θέση, αριστερά, αλλά η μπάλα θα τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι του Μπράβο!

12' Κίτρινη κάρτα στον Μάξι Περέιρα.

7' Ο Σουάρες στρώνει όμορφα με το κεφάλι την μπάλα στον Φορλάν, σουτ του δεύτερου, η μπάλα μόλις άουτ! Δυνατά έχει μπει η Ουρουγουάη…

4' Πρώτη, καλή στιγμή για την Ουρουγουάη! Εκτέλεση φάουλ του Φορλάν, η μπάλα… κολλάει στη μικρή περιοχή της Χιλής, αλλά ο Κοντρέρας προλαβαίνει και διώχνει σωτήρια σε κόρνερ!

1' Το παιχνίδι ξεκίνησε!



Ουρουγουάη (Όσκαρ Ταμπάρες): Μουσλέρα, Μάξι Περέιρα, Λουγκάνο, Κόουτς, Κάσερες, Πέρες, Αρεβάλο, Αλ. Περέιρα, Καβάνι (46' Γκονζάλες), Φορλάν, Σουάρες

Χιλή (Κλαούντιο Μπόργκι): Μπράβο, Κοντρέρας, Πόνσε, Γιάρα, Ίσλα, Μέντελ, Βιδάλ, Μποσεζούρ, Χιμένεθ, Σάντσες, Σουάζο

Γήπεδο: «Εστάντιο Μαλβίνας Αρχεντίνας»
Διαιτητής: Κάρλος Αμαρίγια (Παραγουάη)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x