Ελλάδα

Με «Σόφο» στο Ευρωμπάσκετ

Κανονικά θα δώσει το «παρών» στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας με την Εθνική ομάδα ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης. Αν και αρχικά υπήρξαν πληροφορίες που ήθελαν τον «Σόφο» να αρνείται να λάβει μέρος, τελικά αυτό άλλαξε και ενημέρωσε ότι θα ενισχύσει την ομάδα και μάλιστα από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας της. Έντονη δυσαρέσκεια από τον Γ. Βασιλακόπουλο για τις

Κανονικά θα δώσει το «παρών» στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας με την Εθνική ομάδα ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης. Αν και αρχικά υπήρξαν πληροφορίες που ήθελαν τον «Σόφο» να αρνείται να λάβει μέρος, τελικά αυτό άλλαξε.

Ο σέντερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ επικοινώνησε με τους υπεύθυνους της Ελληνικής ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, τους ενημέρωσε για ένα μικρό πρόβλημα που υπάρχει αλλά τους ξεκαθάρισε ότι θα δώσει κανονικά το «παρών» από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας της ομάδας. Ο διεθνής άσος είχε ένα πρόβλημα στα μάτια, αλλά δεν ήταν κάτι σοβαρό.

Το πρώτο ραντεβού των διεθνών είναι προγραμματισμένο για την Δευτέρα όταν και θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά οι διεθνείς. Την Τετάρτη η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Ο Ηλίας Ζούρος δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα καλέσει κάποιον στη θέση του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x