Stoiximan Super League

Έ-έ-έρχεται!

Όχι ότι υπήρχε καμία αμφιβολία, αλλά πλέον είναι οριστικό! Σε συνομιλία που είχε με τον Σταύρο Αδαμίδη, ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν σφράγισε τη συμφωνία του με την ΑΕΚ. Αφού δήλωσε περήφανος, λοιπόν, που έρχεται σε μια ομάδα με τέτοια ιστορία, αναμένεται να φανεί απόλυτα συνεπής τη Δευτέρα στο… ραντεβού με τους φίλους της «Ένωσης» στο αεροδρόμιο!

Όχι ότι υπήρχε καμία αμφιβολία, αλλά πλέον είναι οριστικό!

Σε συνομιλία που είχε με τον Σταύρο Αδαμίδη, ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν σφράγισε τη συμφωνία του με την ΑΕΚ!

Αφού δήλωσε περήφανος, λοιπόν, που έρχεται σε μια ομάδα με τέτοια ιστορία, αναμένεται να φανεί απόλυτα συνεπής τη Δευτέρα στο… ραντεβού με τους φίλους της «Ένωσης» στο αεροδρόμιο!

Μετά τη συμφωνία που επιτεύχθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Ισλανδία με τους Κωνσταντινίδη και Γκρέταρσον, η μεταγραφή του Γκούντγιονσεν θεωρούνταν «κλεισμένη». Πλέον -μετά τη συνομιλία που είχε ο «Ice Man» με τον Σταύρο Αδαμίδη- μπορεί να θεωρείται «τελειωμένη».

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ… αποτελείωσε το «ψηστήρι» που είχε γίνει στον Γκούντγιονσεν, μιλώντας του για την ιστορία της ομάδας όπου έρχεται -αλλά και για το… κομφούζιο που έχει ήδη προκληθεί (και αναμένεται και ο ίδιος να επιβεβαιώσει κατά την άφιξή του) στις τάξεις των οπαδών της.

Ο 32χρονος επιθετικός, από την πλευρά του, χαρακτήρισε συνολικά πολύ τιμητική την πρόταση που του έγινε από την «Ένωση». Αφού ανέφερε, λοιπόν, ότι είναι πολύ χαρούμενος που έρχεται σε μια ομάδα με τέτοιο παρελθόν και τέτοιο κόσμο, δήλωσε έτοιμος να έρθει και να τη βοηθήσει άμεσα να πετύχει τους στόχους της.

Κατόπιν, δε, ρυθμίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της άφιξής του τη Δευτέρα στην Αθήνα -όταν και κατά τις 7 το απόγευμα (με πτήση της Air France από το Παρίσι) θα αγωνιστεί πρώτα για να… αποδράσει από τις εκδηλώσεις αγάπης του κόσμου στο αεροδρόμιο κι έπειτα θα πάει να υπογράψει τα τελευταία έγγραφα του (αξίας 1,3 εκατ. ευρώ) συμβολαίου του με την ΑΕΚ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x