Ελλάδα

Εξετάσεις για τους παίκτες του Ζούρου

Από τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις πέρασαν τη Δευτέρα δέκα παίκτες της Εθνικής ομάδας μπάσκετ των Ανδρών οι οποίοι έχουν κληθεί από τον Ηλία Ζούρο στην προετοιμασία. Πιο συγκεκριμένα στο Metropolitan βρέθηκαν οι Μπουρούσης, Καϊμακόγλου, Βουγιούκας, Μάντζαρης, Σχορτσανίτης, Κουφός, Μπράμος, Σλούκας, Παπανικολάου, αλλά και ο Βασίλης Ξανθόπουλος.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Από τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις πέρασαν τη Δευτέρα δέκα παίκτες της Εθνικής ομάδας μπάσκετ των Ανδρών οι οποίοι έχουν κληθεί από τον Ηλία Ζούρο στην προετοιμασία. Πιο συγκεκριμένα στο Metropolitan βρέθηκαν οι Μπουρούσης, Καϊμακόγλου, Βουγιούκας, Μάντζαρης, Σχορτσανίτης, Κουφός, Μπράμος, Σλούκας, Παπανικολάου, αλλά και ο Βασίλης Ξανθόπουλος ο οποίος κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό την τελευταία στιγμή ώστε να υπάρχει εναλλακτική σε περίπτωση που ο Νικ Καλάθης κριθεί ανέτοιμος.

Την Τρίτη αναμένεται να περάσουν από ιατρικό έλεγχο οι Φώτσης, Περπέρογλου, Σπανούλης, Ζήσης, Βασιλειάδης, αλλά και οι Νικ και Πατ Καλάθης.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας την Τετάρτη, 20 Ιουλίου στις 9:30 από το ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x