Μπορεί στη Renault να αλλάζουν πρόσωπα, ωστόσο η γαλλική κατασκευάστρια επιμένει ότι δεν έχει σκοπό να φύγει από τη Φόρμουλα 1. Η εταιρία που προμηθεύει με κινητήρες την Lotus Renault, τη Red Bull και από την επόμενη σεζόν και τη Williams έχει πλέον νέο διευθύνοντα σύμβουλο.
Ο Κάρλος Τάβαρες πήρε τα ηνία της Renault και τόνισε πως η εταιρία συνεχίζει με το ίδιο πάθος τη σκληρή δουλειά, ακόμη και αν δεν έχει εργοστασιακή ομάδα στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1.
«Είναι ζωτικής σημασίας να είμαστε πολύ προσεκτικοί, ώστε να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το ταλέντο στις εγκαταστάσεις μας. Αυτό δείχνει το έργο που κάνουμε και ξέρω ότι έχουμε πολλούς μηχανικούς που βελτιώνουν τις γνώσεις τους», ήταν τα λόγια του Τάβαρες, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις αλλαγές των κανονισμών από το 2014.
«Η Renault έχει την ικανότητα να καινοτομεί. Θέλουμε οι καινοτομίες μας να είναι χρήσιμες για τους πελάτες μας, αλλά και ασφαλείς για τον πλανήτη μας», συμπλήρωσε ο νέος διευθύνοντας σύμβουλος.
Σταυρούλα Σάββα
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






