Super League 2

Με φόρα για Σούπερ Λίγκα!

Έτοιμος να πάρει την άνοδο στη μεγάλη κατηγόρια είναι ο ΟΦΗ! Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου δεν έδειξε επηρεασμένη από την αγωνιστική απραξία, νίκησε με γκολ του Κάλαϊτζιτς 1-0 τον Λεβαδειακό στην πρεμιέρα των play-offs της Football League και έφτασε τους εφτά βαθμούς, τρεις περισσότερους από την Δόξα Δράμας που επικράτησε με το ίδιο σκορ του Διαγόρα στο άλλο ματς της ημέρας.

Έτοιμος να πάρει την άνοδο στη μεγάλη κατηγόρια είναι ο ΟΦΗ!

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου δεν έδειξε επηρεασμένη από την αγωνιστική απραξία, νίκησε 1-0 τον Λεβαδειακό στην πρεμιέρα των play-offs της Football League και έφτασε τους εφτά βαθμούς, τρεις περισσότερους από την Δόξα Δράμας που επικράτησε με το ίδιο σκορ του Διαγόρα στο άλλο ματς της ημέρας.

Με δέκα ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση οι δύο ομάδες.

Η βαθμολογία

ΟΦΗ 7 (1)

Δόξα Δράμας 4 (1)

Λεβαδε8ιακός 2 (1)

Διαγόρας 0 (1)

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής (24/7)

Διαγόρας Ρόδου-Λεβαδειακός
Δόξα Δράμας-ΟΦΗ



Με εμφανή τα σημάδια από την αγωνιστική απραξία ξεκίνησαν την αναμέτρηση οι δύο ομάδες. Το σύστημα που επέλεξαν και οι δύο προπονητές ήταν το 4-2-3 -1 που θα τους έδινε την ευκαιρία να έχουν ισχυρό κέντρο και να κρατούν την μπάλα στην κατοχή τους.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι έδειχναν να πατάνε καλύτερα και να δημιουργούν κάποιες καλές στιγμές. Ιδιαίτερα κινητικός για τον ΟΦΗ ήταν ο Λεωνίδας Καμπάνταης, ο οποίος δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα του Λεβαδειακού και ειδικότερα στον Ψωμά. Ο αμυντικός της ομάδας του Γιάννη Παπακώστα ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής, καθώς μόνο με φάουλ μπορούσε να σταματήσει τον επιθετικό των Κρητικών.

Σε ένα από αυτά στο 19΄πήρε την πρώτη κίτρινη κάρτα και οκτώ λεπτά αργότερα ανέτρεψε τον Καμπάνταη με τον διαιτητή Τριτσώνη να καταλογίζει σωστά την παράβαση. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κάλαϊτζιτς και δεν αστόχησε δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου. Στα υπόλοιπα λεπτά, ο ΟΦΗ εκμεταλλευόμενος το αριθμητικό πλεονέκτημα κράτησε εύκολα το προβάδισμα μέχρι οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο μέρος είχε διαφορετική εξέλιξη. Ο Λεβαδειακός μπήκε δυναμικά παρόλο που αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές και δημιούργησε ευκαιρίες για να φέρει την αναμέτρηση στην ισοπαλία. Στο 51ο λεπτό ο Πόποβιτς επιχείρησε το μακρινό σουτ, αιφνιδίασε τον Βεζυρίδη, όμως είδε την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό ήταν η σειρά του Μπεγκόνια να χάσει μεγάλη ευκαιρία σε εκτέλεση φάουλ όμως ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ απομάκρυνε σωτήρια.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας ο ΟΦΗ πήρε και πάλι τον έλεγχο και στο 64΄θα μπορούσε να καθαρίσει το παιχνίδι όμως ο Καμπάνταης δεν κατάφερε με κεφαλιά να νικήσει τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού. Ο Ζουρούδης είχε δύο καλές στιγμές όμως δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Ο ΟΦΗ έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς ο Μπουλούτ πήρε την κόκκινη κάρτα για εμπλοκή του σε κάποιες αψιμαχίες. Στα τελευταία λεπτά οι παίκτες του Λεβαδειακού έμειναν από δυνάμεις και τελικά η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου πήρε το πολύτιμο τρίποντο που την καθιστά φαβορί για να πάρει την άνοδο.

Δείτε το φιλμ του αγώνα



Λεβαδειακός (Γιάννης Παπακώστας):Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Κόλτζος, Τριποτσέρης, Ψωμάς, Μαχαίρας, Ταραλίδης (31΄Λισγαράς), Μπεγκόνια, Βασιλείου (46΄Ναπολεόνι), Ντιμπαλά, Πόποβιτς

Στον πάγκοΠασχαλάκης, Κοτίτσας, Κοιλιάρας, Τάσιτς, Ζουρούδης.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Πίτσος, Μπούρμπος, Γεωργίου, Μπουλούτ, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Ρόβας, Παπουλής, Ζορμπάς, Καμπάνταης

Στον πάγκοΚασμερίδης, Ζαχαράκης, Ρούσεφ, Ουκάρ, Κατσικογιάννης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)

ΒΟΗΘΟΙ: Ακριβός, Καρατζίκας (Αθηνών)

Γήπεδο Νέας Σμύρνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x