Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ-Βέρντερ Βρέμης 1-1 (τελικό)

Το πιο σημαντικό φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας του έδωσε ο Ολυμπιακός, που αντιμετώπισε την Βέρντερ Βρέμης του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Με γκολ του Ρόζενμπεργκ στο 58', οι Γερμανοί προηγήθηκαν 1-0, ισοφάρισε ο Μοντεστό τις καθυστερήσεις σε 1-1. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του ματς από το www.sport-fm.gr.

Το πιο σημαντικό φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας του έδωσε ο Ολυμπιακός, που αντιμετώπισε την Βέρντερ Βρέμης του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Με γκολ του Ρόζενμπεργκ στο 58', οι Γερμανοί προηγήθηκαν 1-0, ισοφάρισε ο Μοντεστό τις καθυστερήσεις σε 1-1. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του ματς από το www.sport-fm.gr.

Τόσο ο Βασίλης Τοροσίδης, όσο και ο Μάρκο Πάντελιτς αποφασίστηκε να μην συμπεριληφθούν στην αποστολή για την φιλική αναμέτρηση με την γερμανική ομάδα ενώ εκτός πλάνων είναι και αυτή τη φορά οι ανέτοιμοι Φέισα και Γέστε αλλά και ο τραυματίας Μέγερι.



91' Γκοοοοοοοολ Σε φάση διαρκείας στα καρέ της Βέρντερ, ο Μιραλάς πήρε την πρώτη κεφαλιά με τον Μοντεστό να εκμεταλλεύεται την αδράνεια στο κέντρο της άμυνας των Γερμανών και να σκοράρει απο κοντά. Η φάση αυτή ήταν και η τελευταία του παιχνιδιού.

86' Πάλι ο Χαβίτο έχασε ευκαιρία, όταν με αριστερό σουτ αυτή τη φορά προσπάθησε να νικήσει τον Βίζε, ο τερματοφύλακας της Βέρντερ όμως με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Ισπανό.

82' Με φορείο αποχώρησε ο Σίμιτς της Βέρντερ από τον αγωνιστικό χώρο.

79' Σουτ του Χαβίτο, αποκρούει ο Βίζε.

74' Αλλαγή για τη Βέρντερ Βρέμης. Ο Βάγκνερ στη θέση του Ρόζενμπεργκ.

73' Tρεις αλλαγές για τον Ολυμπιακό. Σουμπίνιο, Παπάζογλου και Φετφατζίδης στις θέσεις των Ουρτάδο, Φουστέρ και Μαρκάνο

66' Κίτρινη κάρτα βλέπει ο Ουρτάδο.

63' Αλλαγή για τη Βέρντερ. Ο Αρναούτοβιτς στη θέση του Τάι.

62' Νέα αλλαγή για τους "ερυθρόλευκους". Ο Κάταϊ στη θέση του Ριέρα.

61' Και πάλι ο Ρόζενμπεργκ νικάει τον Μαρκάνο και σουτάρει, όμως αυτήν τη φορά ο Κοστάνσο μπλοκάρει σταθερά.

59' Αλλαγές για τον Ολυμπιακό. Βγήκαν Μέλμπεργκ, Τζιμπούρ, Μανιάτης, Γκρμπιτς και Ιμπαγάσα και στις θέσεις τους μπήκαν οι Γκαλίτσιος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Χαβίτο και Μιραλάς.

58' ΓΚΟΛ 1-0 Η ΒΕΡΝΤΕΡ! Ατομικό λάθος του Μαρκάνο, δίνει την ευκαιρία στους Γερμανούς να φτάσουν απέναντι στον Κοστάνσο, ο οποίος αποκρούει το πρώτο σουτ, αλλά νικιέται από τον Ρόζενμπεργκ.

56' Απρόσεκτος ο Τζεμπούρ στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής, δεν κάνει κοντρόλ και η μπάλα περνά για να φτάσει στο Ριέρα, το σουτ του οποίου φεύγει άουτ.

46' Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

45' Λήξη του πρώτου μέρους.

36' Ο Γκρμπιτς κυνηγάει μέχρι τέλους μια φαινομενικά χαμένη μπαλιά, όμως ο Βίζε βγαίνει έγκαιρα και καθαρίζει.

27' Καλό σουτ του Ριέρα, η μπάλα κοντράρει και φεύγει κόρνερ.

25' Ο Ριέρα βγάζει εξαιρετική πάσα στον Τζεμπούρ, ο οποίος όμως από πολύ πλεονεκτική θέση, δεν καταφέρνει να κάνει κοντρόλ και να φανεί απειλητικός.

Πιο ισορροπημένο πλέον το παιχνίδι, με τους παίκτες του Ολυμπιακού πάντως, να μην έχουν καταφέρει ακόμη να βρεθούν σε θέση βολής.

13' Νέα προσπάθεια του Μάρκο Μαρίν, η μπάλα περνά πάνω από το δοκάρι του Κοστάνσο.

Προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους μέσα στο γήπεδο οι "ερυθρόλευκοι", πιο δυνατά έχουν μπει οι παίκτες της γερμανικής ομάδας.

3' Πολυ καλή ευκαιρία για τη Βέρντερ. Μετά από ωραία συνεργασία και αντεπίθεση της γερμανικής ομάδας, η μπάλα εφτασε στον Μαρίν, ο οποίος σούταρε και η μπάλα κόντραρε και βγήκε ελάχιστα κόρνερ.

1' Έναρξη του αγώνα.



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κοστάνσο, Μανιάτης, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Γκρμπιτς, Ριέρα, Ουρτάδο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Τζεμπούρ.

Στον πάγκο: Δασκαλάκης, Μοντέστο,Γκαλίτσιος, Παπαζογλου, Μιραλάς, Χαβίτο, Φετφατζίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Κάταϊ, Βαλεριάνος και Σουμπίνιο.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Βίζε, Μπορόβσκι, Φριτς, Μαρίν, Ρόζενμπεργκ, Σμιτς, Χουντ, Παπασταθόπουλος, Βολφ, Τάι, Μπάργκφρεντε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x