Stoiximan Super League

Αναχωρεί για Αυστρία

Στο Ζέεφελντ αναμένεται να μεταβεί σήμερα ο Άρης, όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία του. Η αποστολή των «κίτρινων» θα αναχωρήσει με πτήση γερμανικής αεροπορικής εταιρείας στις 16:25 για το Μόναχο και από εκεί θα πάει οδικώς στον τελικό προορισμό της. Οι Θεσσαλονικείς θα παραμείνουν στην Αυστρία μέχρι τις 6 Αυγούστου και θα δώσουν μια σειρά φιλικών με τις Αλ Χιλάλ, Παραλίμνι και ΠΑΣ Γιάννινα. ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπριζ για Λόπες.

Στο Ζέεφελντ αναμένεται να μεταβεί σήμερα ο Άρης, όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία του.

Η αποστολή των «κίτρινων» θα αναχωρήσει με πτήση γερμανικής αεροπορικής εταιρείας στις 16:25 για το Μόναχο και από εκεί θα πάει οδικώς στον τελικό προορισμό της.

Οι Θεσσαλονικείς θα παραμείνουν στην Αυστρία μέχρι τις 6 Αυγούστου και θα δώσουν μια σειρά φιλικών με τις Αλ Χιλάλ, Παραλίμνι και ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην αποστολή που θα ταξιδέψει στο Ζέεφελντ θα συμπεριληφθούν όλοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του συλλόγου, αλλά και ο Θανάσης Τοπούζης, η απόκτηση του οποίου αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα σήμερα το πρωί. Συνολικά ο Σάκης Τσιώλης θα πάρει μαζί του 26 παίκτες, τους οποίους υπολογίζει ενόψει της νέας σεζόν.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπριζ για Λόπες

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ντάντε Λόπες, εκτός από τον Άρη, από τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Κλαμπ Μπριζ αποκάλυψε ο πατέρας και ατζέντης του παίκτη, Κάρλος Λόπες. Από την πλευρά του, ο Παραγουανός ποδοσφαιριστής δεν έχει πάρει ακόμα την τελική απόφασή του για το αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην πατρίδα του (έχει προτάσεις από Ολίμπια και Σέρο Πορτένιο) ή θα μετακομίσει στην Ευρώπη.

Στο στρατόπεδο των «κίτρινων» δεν έχουν αποσύρει την πρότασή τους και περιμένουν να δουν τι θα αποφασίσει ο παίκτης, κοιτάζοντας παράλληλα και άλλες περιπτώσεις.


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x