Champions League

Οντένσε-ΠΑΟ 1-1(Τελικό)

Ισόπαλοι 1-1 ήρθαν Οντένσε και Παναθηναϊκός στην Δανία, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Λέτο στο 47΄άνοιξε το σκορ για τους «πράσινους» που δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 89΄από τον Ρεγκίνιουσεν.

Ισόπαλοι 1-1 ήρθαν Οντένσε και Παναθηναϊκός στην Δανία, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Λέτο στο 47΄άνοιξε το σκορ για τους «πράσινους» που δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 89΄από τον Ρεγκίνιουσεν.

Παρακολουθήστε live από το www.sport-fm.gr την εξέλιξη του αγώνα.



90+3 Λήξη της αναμέτρησης



92' Σέντρα του Λέτο
ο Κουίνσι δεν μπορεί να σκοράρει από κοντά

90' 3 λεπτά καθυστερήσεις

89’ Γκολ για την Οντένσε. Σέντρα από τον Σόρενσεν, ο Σαριέγκι δεν διώχνει και ο Ρεγκίνιουσεν κάνει τη κεφαλιά και γράφει το 1-1

88’ Κίτρινη κάρτα στο Σπυρόπουλο

85’ Αλλαγή για την Οντένσε με τον Χέγκ στη θέση του Φάλκ

78' Κίτρινη κάρτα στον Τζεμπά Τζεμπά για μαρκάρισμα πάνω στο Μαρίνο

76'Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Καραγκούνης περνάει στη θέση του Νίνη και φτάνει αισίως τις 100 συμμετοχές στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

73’ Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Σλάλομ του Λέτο από δεξιά και σουτ από τον Αργεντινό. Ο Βέσελς απομακρύνει σε κόρνερ

72' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Κουΐνσι στη θέση του Πετρόπουλου.

68' Αλλαγή για την Οντένσε. Ο Τζεμπά-Τζεμπά στη θέση του τραυματία Γκίσλασον, ο οποίος είναι ιδιαίτερα άτυχος, αφού είχε μπει νωρίτερα αλλαγή και ο ίδιος.

57' Ωραία σέντρα του Γκίσλασον και κεφαλιά του Αντρέασεν, η μπάλα λίγο άουτ.

54' Κίνδυνος με τον Ουτάκα, ο οποίος βγαίνει στην αντεπίθεση, όμως και πάλι ο Μπουμσόνγκ τον μαρκάρει αποτελεσματικά, αναγκάζοντάς τον να σουτάρει από πολύ πλάγια και να στείλει την μπάλα άουτ.

47' ΓΚΟΛ 1-0 Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ! Σκόρερ ο Λέτο. Μετά από σέντρα και αναταραχή στο κέντρο της άμυνας της Οντένσε και χάρη στο πείσμα του Πετρόπουλου, η μπάλα φτάνει στον Λέτο ο οποίος πιάνει σουτ με το εξωτερικό του αριστερού του ποδιού και στέλνει εντυπωσιακά την μπάλα στα δίχτυα.

46' Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με μια αλλαγή για τους Δανούς. Ο Γκίσλασον στη θέση του Μεντί!

45'+1' Λήξη του πρώτου μέρους.

40' Κίτρινη κάρτα βλέπει ο Σόρενσεν για σκληρό μαρκάρισμα στον Σιμάο.

34' Η καλύτερη ευκαιρία του αγώνα ανήκει στον Παναθηναϊκό! Ο Λέτο γίνεται αποδέκτης μπαλιάς μέσα στην περιοχή και με περίτεχνη ενέργεια αδειάζει τον Ρουντ και σουτάρει για να αποκρούσει ο Βέσελς.

Πιο ισορροπημένο πλέον το ματς, με τους Δανούς να «ξεφουσκώνουν» μετά τον αρχικό ενθουσιασμό και τους «πράσινους» να βγαίνουν με περισσότερο θάρρος μπροστά.

18' Επιτέλους, μια καλή στιγμή για τους "πράσινους"! Ατομική ενέργεια και μακρινό σουτ από τον Κατσουράνη, η μπάλα φεύγει λίγο άουτ. Χειροκροτήματα από τον Φερέιρα.

Φωνές του Φερέιρα στους ποδοσφαιριστές του, με τον Πορτογάλο να ζητεί τουλάχιστον περισσότερο πάθος και δύναμη στις προσωπικές μονομαχίες.

Κακό ξεκίνημα για τον Παναθηναϊκό με τους παίκτες του να αδυνατούν να ακολουθήσουν το ρυθμό και να δέχονται πίεση από τους γηπεδούχους.

6' Πρώτη πραγματική ευκαιρία για τους Δανούς, με τον Ουτάκα, ο οποίος πιεζόμενος από τον Σπυρόπουλο μπαίνει στην περιοχή, αλλά σουτάρει άουτ.

4' Ωραία ενέργεια των παικτών της Οντένσε, έκοψε τη σέντρα στην καρδιά της περιοχής ο Μπουμσόνγκ πριν δημιουργηθεί κίνδυνος.

1' Έναρξη του πρώτου ημιχρόνου.



ΟΝΤΕΝΣΕ (Κλάουσεν): Βέσελς, Ρουντ, Αντρέασεν, Κρίστενσεν, Ουτάκα, Ρεγκίνιουσεν, Φαλκ( Χεγκ85'), Γιόχανσον, Σόρενσεν, Μεντί (46' Γκίσλασον, 68' Τζεμπά-Τζεμπά), Καντρί

Στον πάγκο: Τόπελ, Γιόχανσεν, Λάρσεν, Μπάνις

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φερέιρα): Τζόρβας, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Κατσουράνης, Νίνης(76' Καραγκούνης), Λέτο, Μαρίνος, Πετρόπουλος (72' Κουΐνσι)

Στον πάγκο: Καρνέζης, Καντέ, Τοτσέ, Μπιάρσμιρ,Κλέιτον

Διαιτητές: Γκόμες, Μαρτίνες, Γκαλίνδο.



Στην αυτοσυγκέντρωση και τις απαραίτητες ψυχολογικές ντόπες προς τους παίκτες του, έχει εστιάσει ο Φερέιρα λίγη ώρα πριν την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για το γήπεδο της Οντένσε.

Στο βίντεο που έδειξε στους ποδοσφαιριστές του ο Πορτογάλος προπονητής, ζήτησε να προσέχουν την αριστερή πτέρυγα και τον ταχύτατο Ουτάκα.

Μάλιστα, η αριστερή πλευρά της Οντένσε είναι αυτή που τον αναγκάζει να ξεκινήσει τον Μαρίνο στα δεξιά, ώστε να βοηθέι τον Λουκά Βύντρα στην αντιμετώπιση του επικίνδυνου Αντρεάσεν.

Κατόπιν, είπε στους παίκτες του τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι λέγοντας και τα μειονεκτήματα των αντιπάλων τους.

Από εκεί και πέρα, ανάλογα με τις συνθήκες του αγώνα θα φανεί εάν κάποιο από τα νέα αποκτήματα του «τριφυλλιού» θα πέσει στη μάχη των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό, είναι πιο πιθανό να συμβεί εάν το παιχνίδι στραβώσει. Οι Τοτσέ και Κουίνσι είναι επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές και αν όλα πηγαίνουν καλά, προφανώς θα προτιμηθούν παίκτες όπως ο Καραγκούνης και ο Κλέιτον που μπορούν να κρατήσουν πιο εύκολα την μπάλα και ως εκ τούτου να βοηθήσουν περισσότερο.

Υπεράνθρωπες προσπάθειες κάνουν οι Δανοί για να γεμίσουν το γήπεδο χωρητικότητας 14.000 θέσεων. Μέχρι στιγμής, δεν φαίνεται να τα καταφέρνουν. Οι ιθύνοντες της ομάδας υπολογίζουν πως στις εξέδρες θα βρίσκονται περίπου 10.000 αφού μέχρι σήμερα το πρωί, μόλις 8.500 εισιτήρια είχαν πουληθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x