Stoiximan Super League

«Όχι» Μπλάνκο σε Παναθηναϊκό

Αρνητική απάντηση έδωσε ο Ίσμαελ Μπλάνκο σε μάνατζερ όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο ίδιος στη Sportday. Κοντά στη Χιχόν ο Κάστρο υποστηρίζουν οι Ισπανοί, σιγουριά για την απόκτησή του στο «τριφύλλι». Με βασικό τον Πετρόπουλο κάνει τα σχέδιά του ο Φερέιρα. «Πατάει» Ελλάδα σήμερα ο Σισέ.

Αρνητική απάντηση έδωσε ο Ίσμαελ Μπλάνκο σε μάνατζερ όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο ίδιος στη Sportday.

Κοντά στη Χιχόν ο Κάστρο υποστηρίζουν οι Ισπανοί, σιγουριά για την απόκτησή του στο «τριφύλλι». Με βασικό τον Πετρόπουλο κάνει τα σχέδιά του ο Φερέιρα. «Πατάει» Ελλάδα σήμερα ο Σισέ.

Ο Αργεντινός στράικερ είχε επικοινωνία προ ολίγων ημερών με ατζέντη που εκπροσωπούσε τον Παναθηναϊκό, αλλά μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να αλλάζει την άποψή του να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο «Ζορό», βέβαια, δεν έχει βρει ακόμα ομάδα, γεγονός που δεν μπορεί να κλείσει οριστικά το ενδεχόμενο να αλλάξει στο μέλλον γνώμη ο παίκτης, αν και μέχρι στιγμής υποστηρίζει:

«Δεν υπάρχει θέμα με τον Παναθηναϊκό. Μίλησε μαζί μου ένας μάνατζερ πριν από μία εβδομάδα και με ρώτησε αν με ενδιαφέρει να παίξω στον Παναθηναϊκό, αλλά εγώ απάντησα αρνητικά. Επαναλαμβάνω ότι δεν θέλω να αγωνιστώ σε άλλη ελληνική ομάδα».

Αισιοδοξία για Κάστρο

Πολύ κοντά στο δανεισμό του Αντρέ Κάστρο, για άλλη μία σεζόν, υποστηρίζουν πως βρίσκονται στη Σπόρτινγκ Χιχόν. Τα ισπανικά ΜΜΕ υποστήριζαν μάλιστα πως επιθυμία του παίκτη είναι να πάει ξανά στην Primera Division, όπου αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν. Από την πλευρά του Παναθηναϊκού τηρούν στάση αναμονής μέχρι στιγμής και περιμένουν την απόφαση της Πόρτο, η οποία δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα τον παραχωρήσει δανεικό ή θα τον πουλήσει, που είναι και ο πρωταρχικός στόχος της.

Βέβαια, πρόταση για τον Πορτογάλο μέσο δεν έχουν μέχρι στιγμής στα χέρια τους οι «δράκοι» και από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής δεν βρίσκεται στα πλάνα των νταμπλούχων της Πορτογαλίας είναι πολύ πιθανό τελικά να συναινέσουν στην παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού. Σε αυτήν την περίπτωση προβάδισμα έχει ο Φερέιρα, λόγω των άριστων σχέσεων που διατηρεί με τη διοίκηση του συλλόγου.

Με «Πετρό» κορυφή

Τα τελικά πλάνα του για την αυριανή αναμέτρηση με την Οντένσε, στο πλαίσιο της ρεβάνς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, θα καταστρώσει στην τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού σκέφτεται να παρατάξει το αγαπημένο του 4-3-3 κόντρα στους Δανούς με το μεγάλο του δίλημμα να είναι στη θέση του φουνταριστού.

Ο Αντώνης Πετρόπουλος, από τη στιγμή που ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε τις προηγούμενες ημέρες, είναι το φαβορί για να ξεκινήσει έναντι του Τοτσέ, ο οποίος μπορεί να αποτελέσει την έκπληξη σε περίπτωση που δεν κριθεί απόλυτα έτοιμος ο Έλληνας φορ. Στις υπόλοιπες θέσεις, τα πρόσωπα είναι λίγο-πολύ γνωστά. Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Αλέξης Τζόρβας, στην άμυνα θα παίξουν οι Βύντρα, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ και Σπυρόπουλος, ενώ τριάδα στα χαφ θα είναι οι Σιμάο, Νίνης και Κατσουράνης. Στα «φτερά» της επίθεσης θα ξεκινήσουν οι Λέτο και Μαρίνος.

Έρχεται ο Σισέ

Πράξη την υπόσχεσή του προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, ότι θα δώσει το «παρών» στη ρεβάνς με την Οντένσε, θα κάνει ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος στράικερ θα φτάσει σήμερα το απόγευμα στην Ελλάδα με αεροπλάνο και θα τον υποδεχθεί η γυναίκα του, η οποία βρίσκεται ήδη στη χώρα μας.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x