Stoiximan Super League

Θέλει Τζόρβα η Παλέρμο

Στο ρεπορτάζ των ιταλικών Μέσων επανήλθε ο Αλέξανδρος Τζόρβας. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα “tuttomercatoweb.com”, ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού βρίσκεται στο στόχαστρο της Παλέρμο, που ψάχνει τον αντικαταστάτη του Σαλβατόρε Σιρίγκου, ο οποίος μετακόμισε πρόσφατα στη Γαλλία για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν. Δεύτερη επιλογή για τους Σικελούς είναι ο Στέφανο Σορεντίνο της Κιέβο.

Στο ρεπορτάζ των ιταλικών Μέσων επανήλθε ο Αλέξανδρος Τζόρβας.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα “tuttomercatoweb.com”, ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού βρίσκεται στο στόχαστρο της Παλέρμο, που ψάχνει τον αντικαταστάτη του Σαλβατόρε Σιρίγκου, ο οποίος μετακόμισε πρόσφατα στη Γαλλία για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν.

Δεύτερη επιλογή για τους Σικελούς είναι ο Στέφανο Σορεντίνο της Κιέβο.

Το όνομα του Έλληνα πορτιέρο είχε εμπλακεί και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, σε μεταγραφικά σενάρια ιταλικών συλλόγων, από τη στιγμή που και ο ίδιος έχει τονίσει κατά το παρελθόν ότι τον ενδιαφέρει η Serie A. Όσον αφορά την πλευρά των «πράσινων», αν κατατεθεί πρόταση οικονομικά ικανοποιητική θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα αποδεκτή.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x