Stoiximan Super League

Ντεμπούτο για Μήτρογλου

Βασικός αναμένεται να ξεκινήσει στο αποψινό φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό (20:00, Novasports2/NovaΣΠΟΡ FM 94.6) ο Κώστας Μήτρογλου. Ο Γιώργος Δώνης είδε με την επιστροφή του από την Αγγλία ότι ο Έλληνας επιθετικός είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θέλει να του δώσει παιχνίδια στα πόδια τους, ώστε να πάρει αγωνιστικό ρυθμό και να μπει στο κλίμα της ομάδας.

Βασικός αναμένεται να ξεκινήσει στο αποψινό φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό (20:00, Novasports2/NovaΣΠΟΡ FM 94.6) ο Κώστας Μήτρογλου.

Ο Γιώργος Δώνης είδε με την επιστροφή του από την Αγγλία ότι ο Έλληνας επιθετικός είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θέλει να του δώσει παιχνίδια στα πόδια του, ώστε να πάρει αγωνιστικό ρυθμό και να μπει στο κλίμα της ομάδας.

Ο τεχνικός των Περιστεριωτών θα δοκιμάσει κάποια από τα πλάνα που έχει καταστρώσει σε όλη την προετοιμασία για τη νέα σεζόν αν και θα έχει τις απουσίες τεσσάρων διεθνών. Ο Ζουέλα βρίσκεται με την εθνική Ανγκόλας για το φιλικό με τη Λιβερία, οι Σκόνδρας και Καραγκούνης στην Εθνική Κ-21 για την αναμέτρηση με τη Λευκορωσία και ο Ανδρέας Τάτος στο Σαράγεβο με την Ανδρών για το φιλικό με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x