Stoiximan Super League

Δύσκολη εκκίνηση για Ολυμπιακό

Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, που κρατά στη Σούπερ Λίγκα τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα, ανεβάζει το βαθμό δυσκολίας στην εκκίνηση του Ολυμπιακού στο νέο πρωτάθλημα, που θα αντιμετωπίσουν τις δύο αυτές ομάδες στις πρώτες αγωνιστικές. Στασιμότητα στην απόκτηση του χαφ, ερωτηματικά για Ορμπάιθ.

Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, που κρατά στη Σούπερ Λίγκα τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα, ανεβάζει το βαθμό δυσκολίας στην εκκίνηση του Ολυμπιακού στο νέο πρωτάθλημα. Με τα νέα δεδομένα, οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος και τη δεύτερη αγωνιστική τη θεσσαλική ομάδα και τους «αργοναύτες». Η σειρά των αγώνων (ο Ολυμπιακός είναι γηπεδούχος την πρώτη αγωνιστική και φιλοξενούμενος τη δεύτερη) θα καθοριστεί από κλήρωση που θα γίνει προσεχώς.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχει, πάντως, δύσκολο έργο. Ο Ολυμπιακός Βόλου βρίσκεται σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας, καθώς έχει αρχίσει πρώτος από όλες τις ελληνικές ομάδες την προετοιμασία του λόγω της συμμετοχής του στο Europa League από τον δεύτερο προκριματικό γύρο. Η δε Καβάλα, μπορεί να μη διαθέτει καν προπονητή και το ρόστερ της να παρουσιάζει αρκετά κενά, ωστόσο ήδη προχωρά σε αρκετές κινήσεις.

Στασιμότητα

Δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να ενισχυθεί με κεντρικό χαφ. Πιθανότατα κάτι τέτοιο θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, αφού την τρέχουσα αυτό που απασχολεί περισσότερο είναι οι αποδεσμεύσεις. Το φλερτ της Μπρόντμπι με τον Ντένις Ρόμενταλ, που θέλουν να… ξεφορτωθούν οι «ερυθρόλευκοι» προχωρά, ενώ αναμένονται αποφάσεις για την παραχώρηση και άλλων παικτών που δεν είναι στα τωρινά πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Το νέο όνομα στη λίστα των κεντρικών χαφ είναι ο Πάμπλο Ορμπάιθ, που ανήκει στην Μπιλμπάο. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει δεδομένα καλή άποψη για τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο τα 32 του χρόνια σε συνδυασμό με κάποιους τραυματισμούς που είχε στο παρελθόν προκαλούν ερωτηματικά για τον άλλοτε διεθνή άσο, που πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Βάσκους.

* Στη Νότιγχαμ Φόρεστ καταλήγει ο Ματ Ντάρμπισαϊρ. Ο Άγγλος φορ, που την περασμένη σεζόν έπαιξε δανεικός στην Μπέρμιγχαμ, ήταν εκτός και των φετινών πλάνων του Ερνέστο Βαλβέρδε, με συνέπεια να του δοθεί εντολή να βρει ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x