Stoiximan Super League

Η πολιορκία του… Κάστρο

Εν αναμονή της αποχώρησης του Νταμιέν Πλεσί κινούνται Παναθηναϊκός, Αντρέ Κάστρο και… Σπόρτινγκ Χιχόν. Οι «πράσινοι» περιμένουν τις εξελίξεις στο θέμα του Γάλλου μέσου, ώστε να ενεργοποιήσουν τη συμφωνία τους με τον Πορτογάλο χαφ, ο οποίος συνεχίζει να προπονείται με τους «δράκους» και έχει σταντ μπάι τους Ισπανούς. «Θέλω να παίξω με Μακάμπι» τονίζει ο Βιτόλο. Τι γίνεται με τους υπόλοιπους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές.

Εν αναμονή της αποχώρησης του Νταμιέν Πλεσί κινούνται Παναθηναϊκός, Αντρέ Κάστρο και… Σπόρτινγκ Χιχόν. Οι «πράσινοι» περιμένουν τις εξελίξεις στο θέμα του Γάλλου μέσου, ώστε να ενεργοποιήσουν τη συμφωνία τους με τον Πορτογάλο χαφ, ο οποίος συνεχίζει να προπονείται με τους «δράκους» και έχει σταντ μπάι τους Ισπανούς.

Το φιλικό της Πορτογαλίας με το Λουξεμβούργο έγινε ωστόσο εξέλιξη στο θέμα του Αντρέ Κάστρο δεν υπήρξε. Ο 23χρονος χαφ επέστρεψε στην Πόρτο και περιμένει ειδοποίηση από τον Παναθηναϊκό. Το θέμα που «κολλάει» το δανεισμό του παίκτη, όμως, είναι αυτό της αποχώρησης του Νταμιέν Πλεσί, που δεν φαίνεται να δίνει λύση. Οι «πράσινοι» περιμένουν να απαλλαγούν από το συμβόλαιο του Γάλλου χαφ, του οποίου η άδεια για να βρει ομάδα εκπνέει σήμερα. Ο Πλεσί βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με το Μόναχο 1860 και την Ίνγκολσταντ και αν πλησιάζει σε συμφωνία δεν αποκλείεται να παραταθεί η άδειά του. Η δεύτερη μάλιστα αναμένεται να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του, τη στιγμή που ο βαυαρικός σύλλογος δεν ανταποκρίνεται στις οικονομικές απαιτήσεις του.

Πάντως, όσο δεν «κλείνει» σε κάποια ομάδα ο Πλεσί δεν μπορεί να αποκτηθεί ο Κάστρο, ο οποίος κάνει μέχρι στιγμής υπομονή, αλλά ελλοχεύει ο κίνδυνος της Σπόρτινγκ Χιχόν. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ των Ισπανών και παρά το γεγονός ότι οι «δράκοι» θέλουν να συνεχίσει ο παίκτης τους την καριέρα του δίπλα στον Ζεσουάλδο Φερέιρα, αν δεν ξεκαθαρίσει σύντομα η υπόθεση τότε αυτός θα καταλήξει και πάλι στην ομάδα που αγωνιζόταν και πέρσι.

Βιτόλο: «Να παίξω με Μακάμπι»

Την επιθυμία του να αγωνιστεί στον αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, για τα πλέι οφ του Europa League εξέφρασε ο Βίκτορ Βιτόλο, ο οποίος δηλώνει έτοιμος από πλευράς φυσικής και αγωνιστικής κατάστασης. Ο Ισπανός χαφ είχε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο, τις οποίες ξεπέρασε και άναψε το «πράσινο φως» από την πλευρά του ιατρικού τιμ του συλλόγου. Πλέον όλα είναι στο χέρι του Φερέιρα για το αν θα ξεκινήσει ή θα πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στους Ισραηλινούς, με τον 28χρονο χαφ να υποστηρίζει: «Ο προπονητής πλέον θα αποφασίσει. Εγώ και θέλω και μπορώ να παίξω σ' αυτό το παιχνίδι. Δεν έχω ακόμα ρυθμό, αλλά έχω διάθεση. Με τους αγώνες θα αποκτήσω ακόμα καλύτερη φυσική κατάσταση. Πρέπει να παίξω».

Οι υπόλοιποι…

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η υπόθεση παραχώρησης του Ελίνι Δημούτσου. Ο μέσος του «τριφυλλιού» έχει πρόταση από τη Μλάντα Μπόλεσλαβ, όπου είχε αγωνιστεί πέρσι ως δανεικός, όπως και από την Αούστρια Βιέννης. Από τη Σούπερ Λίγκα υπάρχει, επίσης, ενδιαφέρον, τόσο από τον Ατρόμητο όσο και από τον Παναιτωλικό.

Από την άλλη πλευρά, δύσκολα θα φύγει όπως όλα δείχνουν ο Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ αφού έχει «παγώσει» το ενδιαφέρον τόσο της Λεβερκούζεν όσο και της Βόλφσμπουργκ. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι περιπτώσεις Λεοντίου και Μουν, οι οποίοι δεν έχουν βρει ομάδα που να του καλύπτει οικονομικά, ενώ και ο Μελίσσης δεν θα πάει στη Λάρισα, όπως όλα δείχνουν, από τη στιγμή που δεν θα αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα.


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x