Stoiximan Super League

«Καθαρίζει» ο Μανόλο

Στις γνωριμίες του Μανόλο Χιμένεθ στην ισπανική αγορά θα βασιστεί (και πάλι) η ΑΕΚ, προκειμένου να βρεθεί ο καταλληλότερος… αντι-Μίτσελ! Αυτό αποφασίστηκε στην τρίωρη(!) συνάντηση που είχε την Παρασκευή ο Ισπανός τεχνικός με τον Άρναρ Γκρέταρσον.

Στις γνωριμίες του Μανόλο Χιμένεθ στην ισπανική αγορά θα βασιστεί (και πάλι) η ΑΕΚ, προκειμένου να βρεθεί ο καταλληλότερος… αντι-Μίτσελ!

Αυτό αποφασίστηκε στην τρίωρη(!) συνάντηση που είχε την Παρασκευή ο Ισπανός τεχνικός με τον Άρναρ Γκρέταρσον.

Οι παίκτες της Ένωσης έχουν ρεπό σήμερα -από αύριο θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι με την Ντιναμό Τιφλίδας, για τα προκριματικά του Europa League.

Ωστόσο, η διοίκηση δεν είχε χρόνο για… διάλλειμα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ συναντήθηκε με τον Ισλανδό τεχνικό διευθυντή και συζήτησαν για το μείζον θέμα της απόκτησης του παίκτη που θα καλύψει το κενό στα χαφ -που άφησαν, αρχικά ο Ντιόπ και μετέπειτα ο Μίτσελ.

Όλες οι προτάσεις εξετάστηκαν, αλλά, τελικά, αποφασίστηκε να το… πάρει «πάνω» του ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ.

Ο Χιμένεθ, όπως έγινε πέρυσι και με τους Μπαχά, Μίτσελ και Ματέος, σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τις γνωριμίες και τις επαφές που έχει στην Ισπανία και όχι μόνο, προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη λύση -που να συνάδει, βέβαια, με τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας- για τη συγκεκριμένη θέση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x