Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Πρωταγωνιστής με Σλοβενία ο Σπόραρ - Το βάρος στο ντέρμπι»

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM.

Για τους διεθνείς του Παναθηναϊκού, τα όσα κάνει ο Σπόραρ με τη Σλοβενία, αλλά και την προετοιμασία του τριφυλλιού ενόψει ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Για την εμφάνιση του Σπόραρ με τη Σλοβενία: «Ο Σπόραρ είναι πρωταγωνιστής μέχρι τώρα για τη Σλοβενία. Εχει κερδίσει πέναλτι και έχει ασίστ στον Σέσκο. Είναι εξαιρετικός. Τον βλέπω να παίζει με μια μεγαλύτερη σιγουριά στη Σλοβενία. Πιστεύω ότι παίζει με λιγότερο «πρέπει να αποδείξω». Αυτό καταλαβαίνω. Είναι σε καλή κατάσταση και αυτό είναι σημαντικό. Και ο Τσέριν έχει καλή απόδοση στα χαφ. Το βράδυ παίζουν οι Τζούριτσιτς και Μλαντένοβιτς με τη Σερβία».

Για τα αγωνιστικά: «Εγινε προπόνηση σήμερα με έμφαση σε φυσική κατάσταση και τακτική. Οι τελευταία διεθνείς που θα έρθουν θα το κάνουν την Τετάρτη. Το βάρος θα πέσει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και γνωρίζουν όλοι τη σημασία του αγώνα. Κάτι που δεν έχει κάνει μέχρι τώρα ο Παναθηναϊκός είναι να πάρει ένα ντέρμπι. Η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να πάρει ματς με υψηλές απαιτήσεις, όπως τα ευρωπαϊκά με Μαρσέιγ και Βιγιαρεάλ».

Επίσης, ο ρεπόρτερ μίλησε για την επίσκεψη του Ζιλμπέρτο Σίλβα στο Κορωπί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x