Stoiximan Super League

Εγχειρίστηκε ο Ιμπαγάσα

Λίγο μεγαλύτερη απ’ όσο είχε αρχικά υπολογιστεί θα είναι η απουσία του Αριέλ Ιμπαγάσα από τους αγωνιστικούς χώρους. Ο Αργεντινός μέσος υποβλήθηκε σήμερα σε επιτυχημένη αρθροσκόπηση στο δεξί γόνατο, όπου είχε υποστεί κάκωση, και αναμένεται να πάρει εξιτήριο εντός της ημέρας. Ο χαφ του Ολυμπιακού, ο οποίος θα ξεκινήσει από την Πέμπτη πρόγραμμα αποκατάστασης, θα χάσει τον πρώτο αγώνα της Σούπερ Λίγκας κόντρα στην Καβάλα.

Λίγο μεγαλύτερη απ’ όσο είχε αρχικά υπολογιστεί θα είναι η απουσία του Αριέλ Ιμπαγάσα από τους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Αργεντινός μέσος υποβλήθηκε σήμερα σε επιτυχημένη αρθροσκόπηση στο δεξί γόνατο, όπου είχε υποστεί κάκωση, και αναμένεται να πάρει εξιτήριο εντός της ημέρας.

Ο χαφ του Ολυμπιακού, ο οποίος θα ξεκινήσει από την Πέμπτη πρόγραμμα αποκατάστασης, θα χάσει τον πρώτο αγώνα της Σούπερ Λίγκας κόντρα στην Καβάλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Αριέλ Ιμπαγάσα υποβλήθηκε σήμερα το πρωί, στο Θεραπευτήριο Metropolitan, σε επιτυχημένη αρθροσκοπική έσω μηνισκεκτομή στο δεξί του γόνατο. Ο ποδοσφαιριστής θα πάρει εξιτήριο σήμερα το μεσημέρι και θα ξεκινήσει από αύριο πρόγραμμα αποκατάστασης.

Υπολογίζεται ότι θα ενταχθεί στην αγωνιστική δραστηριότητα της ομάδας σε τρεις με τέσσερις περίπου εβδομάδες
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x