Ελλάδα

Το Μαρούσι τιμάει τους Μπαρτζώκα και Γκατζούλη για την προσφορά τους στον σύλλογο!

Το Μαρούσι θα τιμήσει για την προσφορά τους στον σύλλογο τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον Ανδρέα Γκατζούλη την ερχόμενη Κυριακής (19/11) και στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό!

Λίγες ημέρες μετά το μεγάλο διπλό επί του Λαυρίου με το οποίο και βελτίωσε το ρεκόρ του στο 2-4, το Μαρούσι ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει της κυριακάτικης (19/11, 20:15) εντός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Στην εν λόγω αναμέτρηση στο κλειστό του Αγίου Θωμά, η διοίκηση του Αμαρουσίου πήρε την απόφαση να τιμήσει δύο «δικούς» της ανθρώπους!

Ο λόγος φυσικά για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος ως αθλητής αγωνίστηκε όλη του την καριέρα, από το παιδικό μέχρι την αντρική ομάδα με τον σύλλογο των Βορείων Προαστίων, ενώ, ως προπονητής είχε οδηγήσει την ομάδα στη μοναδική πορεία της στην Ευρωλίγκα τη σεζόν 2009-10, όπως και στην κατάκτηση της 3ης θέσης στην Α1!

Πέραν από τον Έλληνα τεχνικό των «ερυθρόλευκων», το Μαρούσι θα τιμήσει για την προσφορά του στον σύλλογο και τον τον επί σειρά ετών γυμναστή, Ανδρέα Γκατζούλη ο οποίος συνέδεσε την παρουσία του με την κατάκτηση του Σαπόρτα και τις μεγάλες πορείες που ακολούθησαν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x