Ελλάδα

Μέξας: «Θέλουμε να δούμε αλλαγή στον τρόπο προσέγγισης των αγώνων» – Χωρίς Ζάρα και Καββαδά με Περιστέρι

Ο προπονητής του Λαυρίου, Κώστας Μέξας, μίλησε για το παιχνίδι με αντίπαλο το Περιστέρι bwin.

Την προετοιμασία του για την σαββατιάτικη (18/11) εκτός έδρας αναμέτρηση με το Περιστέρι bwin για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Basket League ολοκλήρωσε το Λαύριο.

Ο προπονητής του συλλόγου, Κώστας Μέξας, αναφέρθηκε στην κακή εμφάνιση και ήττα από το Μαρούσι, τονίζοντας πως στο αυριανό ματς περιμένει να δει αντίδραση από την ομάδα του.

Στα αγωνιστικά, ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει για το ματς με το Περιστέρι τον Θοδωρή Ζάρα που έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού του και θα λείψει στους επόμενους αγώνες της ομάδας, καθώς και στον Βασίλη Καββαδά που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο και ακολουθεί θεραπεία.

«Πρώτα και πάνω από όλα αυτό που με ενδιαφέρει στον αγώνα με το Περιστέρι είναι να διαπιστώσουμε αν η εικόνα μας με το Μαρούσι ήταν μια κακή παρένθεση. Περιμένω να δω την αντίδραση των παικτών μας, τον διαφορετικό τρόπο με τον οποίο θα προσεγγίσουν τον αγώνα. Οι ίδιοι παίκτες που κέρδισαν την ΑΕΚ, τον Κολοσσό και τον ΠΑΟΚ με πειστικό τρόπο, οι ίδιοι είχαν μια πολύ κακή εικόνα με το Μαρούσι. Τους ίδιους παίκτες εμπιστευτήκαμε και το ίδιο συνεχίζουμε να κάνουμε. Τους εμπιστευόμαστε και είμαστε εδώ για να τους βοηθήσουμε να δείξουν και πάλι το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο. Πρώτα και πάνω από οποιοδήποτε αποτέλεσμα, θέλουμε πολύ να δούμε αλλαγή τον τρόπο προσέγγισης του αγώνα πνευματικά.

Το Περιστέρι bwin είναι μια ομάδα που μπορεί να μην έκανε καλό ξεκίνημα, με τρεις ήττες, αλλά βρήκε το δρόμο της και το ρυθμό της, πρωτίστως μέσα από την άμυνά της, αυτό είναι που την χαρακτηρίζει. Είναι η πιο σκληρή ομάδα από αυτές που έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα, οπότε εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως αν δεν “ματσάρουμε” σε ενέργεια και ένταση σε ό,τι κάνουμε μέσα στο γήπεδο, θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x