Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Θα έχουν κίνητρο οι διεθνείς, θα ανεβάσουν και το πρεστίζ του Παναθηναϊκού»

Ο Τάσος Νικολογιάννης ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM τα οφέλη που θα αποκομίσουν οι παίκτες που θα αγωνιστούν στο Euro 2024 και ο Παναθηναϊκός μέσω αυτών ενώ εξήγησε γιατί δεν έπαιξε ο Σπόραρ με τη Δανία.

Κερδισμένος από την παρουσία των διεθνών ποδοσφαιριστών του θα βγει και ο Παναθηναϊκός, πριν αυτί πάνε στα γήπεδα της Γερμανίας, όπως εξήγησε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Θα είναι ένα καλό νέο για τον Παναθηναϊκό αν μετά τους Σέρβους Τζούριτσιτς και Μλαντένοβιτς και οι Σλοβένοι Σπόραρ, Βέρμπιτς και Τσέριν καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση για τελικά του Euro 2024. Θα μιλάμε για πέντε παίκτες που θα έχουν κίνητρο να κάνουν ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και να πάνε με καλή ψυχολογία στα τελικά. Αλλά και για την ομάδα που θα ανεβάσει το πρεστίζ της. Συν τους Έλληνες, όπου σίγουρα θα είναι ο Ιωαννίδης, να περάσει η Εθνική μας», είπε σχετικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού αποκάλυψε ότι ο Σπόραρ δεν έπαιξε με τη Δανία λόγω καρτών, με αποτέλεσμα ο προπονητής του να προτιμήσει να τον προφυλάξει για τον σημερινό «τελικό» με το Καζακστάν.

Ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι ο Γιοβάνοβιτς ανέβασε πολύ την ένταση στις τελευταίες προπονήσεις και δούλεψε πάνω στην φυσική κατάσταση για να είναι έτοιμοι οι παίκτες του «τριφυλλιού» να βγάλουν την οκτάδα των αγώνων που έρχονται.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x