Stoiximan Super League

Δικός του ο Ντίκο, παζάρια με Ρεντερία

Ο Άρης κάλυψε κατά το ήμισυ τις δύο κενές θέσεις στο ρόστερ του. Οι «κίτρινοι» ήρθαν σε πλήρη συμφωνία με τον Φράνσις Ντίκο και απομένει να βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο έναντι 200.000 ευρώ το χρόνο. Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τον Γουόσον Ρεντερία, που είναι η πρώτη επιλογή για την επίθεση.

Ο Άρης κάλυψε κατά το ήμισυ τις δύο κενές θέσεις στο ρόστερ του. Οι «κίτρινοι» ήρθαν σε πλήρη συμφωνία με τον Φράνσις Ντίκο και απομένει να βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο έναντι 200.000 ευρώ το χρόνο. Αυτό θα γίνει αφότου περάσει σήμερα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ο 29χρονος γεννημένος στην Κοπεγχάγη (έχει κοινοτικό διαβατήριο) και διεθνής με την Γκάνα πήγε-μάλιστα-χθες στην Κατερίνη, παρακολούθησε το φιλικό με τον Πιερικό και πριν την έναρξη του ματς έκανε ατομικό πρόγραμμα. Την περασμένη σεζόν ο Ντίκο είχε 31 συμμετοχές και 3 γκολ στη Σκωτία με τη φανέλα της Χιμπέρνιαν.

Η εκκρεμότητα…

Η απόκτηση φορ είναι πλέον το μοναδικό κομμάτι που λείπει για τη συμπλήρωση του παζλ του φετινού Άρη. Ο Γουόσον Ρεντερία είναι η πρώτη επιλογή, αλλά γίνονται διαπραγματεύσεις για να μειωθούν οι απαιτήσεις του (υπάρχει μία διαφορά της τάξεως των 50.000 ευρώ). Ο 26χρονος Κολομβιανός άσος, που είχε 15 γκολ σε 22 αγώνες με την Όνσε Κάλδας την περασμένη σεζόν, δεν τα βρήκε με την Κρουζ Αζούλ, εξέλιξη που ευνόησε τον Άρη. Πάντως επειδή η ολοκλήρωση της συμφωνίας μαζί του δεν είναι δεδομένη, ο Σάκης Τσιώλης έχει ξεχωρίσει άλλες δύο περιπτώσεις παικτών.

* Η Σούπερ Λίγκα ενημέρωσε χθες τον Άρη πως ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ «κουβαλά» από την περασμένη σεζόν τιμωρία μίας αγωνιστικής λόγω καρτών και θα απουσιάσει μαζί με τους τραυματίες Βελλίδη και Πορτίγια από την πρεμιέρα (27/8 με τον ΠΑΣ Γιάννινα).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x