Stoiximan Super League

Έρχονται πετροδολάρια…

Το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση των μετοχών του Πανιωνίου, το οποίο υπάρχει ως φήμη εδώ και αρκετό καιρό, αναμένεται να κάνουν επίσημα γνωστό επιχειρηματίες από το Κουβέιτ. Σύμφωνα, μάλιστα, με την Sportday, η ομάδα Αράβων επενδυτών εξουσιοδότησαν γνωστό δικηγόρο να μιλήσει εκ μέρους τους και να κάνει μια διερευνητική επαφή σχετικά με τα οικονομικά δεδομένα που χρειάζονται. Παπαλόης: «Ισχύει η αρχική πρόταση της Couvra Holdings»

Το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση των μετοχών του Πανιωνίου, το οποίο υπάρχει ως φήμη εδώ και αρκετό καιρό, αναμένεται να κάνουν επίσημα γνωστό επιχειρηματίες από το Κουβέιτ.

Σύμφωνα, μάλιστα, με την Sportday, η ομάδα Αράβων επενδυτών εξουσιοδότησαν γνωστό δικηγόρο να μιλήσει εκ μέρους τους και να κάνει μια διερευνητική επαφή σχετικά με τα οικονομικά δεδομένα που χρειάζονται.

Αν τελικά υπάρξει προσφορά και μπουν πετροδολάρια στους «κυανέρυθρους» θα λυθούν τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, αν και η όλη υπόθεση μπορεί να τραβήξει σε μάκρος.

«Ισχύει η αρχική μας πρόταση»

Η πρόταση των 600.000 ευρώ για την αγορά των 2/3 των Νεοσμυρνιωτών που έχει καταθέσει η Couvra Holdings Ltd εξακολουθεί να υφίσταται, σύμφωνα με όσα δήλωσε στη Sportday ο εκπρόσωπος της Γιώργος Παπαλόης.

«Ισχύει μόνο η αρχική μας πρόταση των 600.000 ευρώ για την αγορά του 67% των μετοχών της ΠΑΕ. Δεν υπάρχει περίπτωση να βάλουμε 500.000 ευρώ για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Για ποιο λόγο να βάλουμε χρήματα και να μην έχουμε την πλειοψηφία, απλώς για να διευκολύνουμε αυτούς που διοικούν τώρα τον Πανιώνιο» ήταν τα λόγια του κ.Παπαλόη, για να συμπληρώσει:

«Δεν γυρίσαμε εμείς σαν σωτήρες, ο κ.Βεντούρης προσέτρεξε σε εμάς πριν από μερικές μέρες, αναζητώντας λύσεις στο οικονομικό πρόβλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x