Stoiximan Super League

Κανένα ενδιαφέρον…

Πως δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ενδιαφέροντος για την απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε το περιβάλλον του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Η διάψευση αφορά τα σενάρια που κυκλοφόρησαν νωρίτερα, που ήθελαν τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με Άραβες επιχειρηματίες. Ο Τζίγκερ επανέλαβε την πρόθεση του να πουλήσει τις μετοχές που έχει στην κατοχή του, αλλά μέχρι στιγμής, δεν έχει τύχει κάποιας ανταπόκρισης από οποιονδήποτε επενδυτή.

Πως δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ενδιαφέροντος για την απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε το περιβάλλον του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Η διάψευση αφορά τα σενάρια που κυκλοφόρησαν νωρίτερα, που ήθελαν τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με Άραβες επιχειρηματίες.

Ο Τζίγκερ επανέλαβε την πρόθεση του να πουλήσει τις μετοχές που έχει στην κατοχή του, αλλά μέχρι στιγμής, δεν έχει τύχει κάποιας ανταπόκρισης από οποιονδήποτε επενδυτή.

«Αν υπήρχε πρόταση είναι διατεθειμένος να συζητήσει. Δεν υπάρχει η παραμικρή πρόταση», ανέφερε το περιβάλλον του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Λίγο νωρίτερα, ο Αντώνης Καρπετόπουλος μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 είχε πει πως σύμφωνα με δικές του πληροφορίες ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε συζητήσεις με Άραβες επιχειρηματίες και μέχρι τις 10 Σεπτέμβρη θα υπάρχουν εξελίξεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x