Stoiximan Super League

Γερουλάνος: «Τέλος στη βία και στη διαφθορά»

Λιτή και απέριττη ήταν η τοποθέτηση του Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλου Γερουλάνου, ο οποίος, για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είπε πως η πολιτεία είναι αποφασισμένη να βάλει «τέλος στη βία και στη διαφθορά». Σε ό,τι έχει να κάνει με τη σημερινή απόφαση της ΕΕΑ τόνισε ότι δείχνει αποφασιστικότητα και «όσοι την υποεκτιμούν κάνουν λάθος».

Λιτή και απέριττη ήταν η τοποθέτηση του Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλου Γερουλάνου, ο οποίος, για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είπε πως η πολιτεία είναι αποφασισμένη να βάλει «τέλος στη βία και στη διαφθορά».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη σημερινή απόφαση της ΕΕΑ τόνισε ότι δείχνει αποφασιστικότητα και «όσοι την υποεκτιμούν κάνουν λάθος».

«Είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε τέλος στη βία και την διαφθορά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι αποφάσεις της ΕΕΑ και του ΟΠΑΠ κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση, δείχνουν αποφασιστικότητα και όσοι τις υποεκτιμούν κάνουν λάθος. Κάθε εργαλείο που έχουμε στα χέρια μας θα το χρησιμοποιήσουμε για να μπει τέλος σε όλα αυτά τα φαινόμενα», ήταν τα λόγια του κ. Γερουλάνου.

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x