NBA

«Οι Μπακς προσλαμβάνουν τον Ντοκ Ρίβερς», σύμφωνα με το CNN

Ο Ντοκ Ρίβερς μοιάζει αυτή τη στιγμή ως το απόλυτο φαβορί για τον πάγκο των Μπακς, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν και από το CNN Sports,

Έκπληξη προκάλεσε η απόφαση της διοίκησης των Μπακς να λύσει τη συνεργασία μετά από μόλις 43 παιχνίδια με τον Έιντριαν Γκρίφιν, ο οποίος πλήρωσε το... μάρμαρο των μέτριων ως κακών εμφανίσεων της ομάδας τη φετινή σεζόν στο NBA.

Από την πρώτη στιγμή υπήρξαν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο Ντοκ Ρίβερς είναι εκείνος που θα αναλάβει τις τύχες του Μιλγουόκι, έχοντας ως στόχο να φέρει τα «ελάφια» ξανά στην κορυφή της Λίγκας.

Σύμφωνα με νέες αναφορές στο Cnn Sports, ο 62χρονος Αμερικανός τεχνικός, ο οποίος το τελευταίο διάστημα εκτελούσε χρέη σχολιαστή, είναι ο «εκλεκτός» και ήδη έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

Ο Ρίβερς ξεκίνησε την καριέρα του ως προπονητής από τους Μάτζικ, όπου έμεινε την τετραετία 1999-2003, ενώ ακολούθησαν 9 χρόνια στους Σέλτικς (2004-2013), άλλα 7 χρόνια στους Κλίπερς (2013-2020) για να βρεθεί στο τέλος από το 2020 έως και το 2023 στους Σίξερς.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x