Stoiximan Super League

Άμπι: «Ήταν πολύ δύσκολο να απορρίψω τον Ολυμπιακό, εγγυώμαι 100% προσπάθεια σε κάθε παιχνίδι»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, έκανε ο νεαρός Άγγλος αμυντικός, Νέλσον Άμπι!

Δηλώσεις στο πλαίσιο της ανακοίνωσής του από τον Ολυμπιακό, έκανε ο Νέλσον Άμπι!

Ο νεαρός Άγγλος αμυντικός τόνισε ότι αισθάνεται ευτυχισμένος και περήφανος που έγινε μέλος των «ερυθρόλευκων», ανέφερε ότι η συνομιλία που είχε με τον Καρβαλιάλ τον βοήθησε στο να πάρει την απόφαση να έρθει στους Πειραιώτες, ενώ πρόσθεσε ότι θα δίνει το 100% του σε κάθε παιχνίδι που θα αγωνίζεται.

Αναλυτικά όσα δήλωσε το μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού:
«Η μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό είναι μία σπουδαία αίσθηση. Είμαι πολύ υπερήφανος και ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Ήρθα, είδα την πόλη, το προπονητικό κέντρο και το γήπεδο και ήταν πολύ δύσκολο να απορρίψω τον Ολυμπιακό.

Μίλησα με τον προπονητή, μου είπε πώς θέλει να παίξουμε και τι θέλει από εμένα. Αυτό με βοήθησε να πάρω την απόφασή μου. Ενθουσιάστηκα ειλικρινά και ανυπομονώ να ξεκινήσω. Προφανώς το πρωτάθλημα είναι σημαντικό και θα προσπαθήσουμε να ανέβουμε στην βαθμολογία.

Δεν θα είναι εύκολο. Υπάρχει πίεση όταν αγωνίζεσαι στον Ολυμπιακό. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να βελτιωθεί και να βελτιωθώ κι εγώ επίσης. Μπορώ να εγγυηθώ ότι θα δώσω το 100% του εαυτού μου. Είμαι ένας παίκτης με πολύ πάθος και νομίζω πως το ίδιο έχουν και οι φίλαθλοί μας. Υπάρχει μία σημαντική σύνδεση ανάμεσα στους παίκτες και τους φιλάθλους, οπότε εγγυώμαι 100% προσπάθεια σε κάθε παιχνίδι»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x