Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Με περισσότερες επιλογές στο ντέρμπι ο Τερίμ - Αυτή θα είναι η 11άδα του Παναθηναϊκού»

Ο Νίκος Αθανασίου κατέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM τις επιστροφές που έχει ο Παναθηναϊκός και δίνουν στον Φατίχ Τερίμ περισσότερες λύσεις για τον Ολυμπιακό, ενώ εκτίμησε και την πιθανή 11άδα στο ντέρμπι.

Στις επιστροφές των Ιωαννίδη και Χουάνκαρ, οι οποίες προσφέρουν στον Φατίχ Τερίμ επιπλέον λύσεις στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Νίκος Αθανασίου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός θα πάει επιτέλους με αρκετά γεμάτο το οπλοστάσιο του, επέστρεψαν οι Ιωαννίδης και Χουάνκαρ και είναι στο χέρι του Τερίμ αν θα τους χρησιμοποιήσει με τον Ολυμπιακό. Να δούμε αν θα είναι κι ο Σπόραρ, που έχει πιθανότητες να είναι αποστολή. Δύσκολα θα παίξει βέβαια, αφού πλέον θα υπάρχει μόνο ένα ματς την εβδομάδα. Έχει περισσότερες επιλογές πάντως», σχολίασε σχετικά.

Ερωτηθείς για την πιθανή 11άδα του «τριφυλλιού» στο ντέρμπι, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε πως «φαίνεται ότι κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ντραγκόφσκι, που τον έχει μονιμοποιήσει ο Τερίμ αν κι εμένα μου έβγαζε πολύ εμπιστοσύνη ο Λοντίγκιν. Δεξιά ο Κώτσιρας, αριστερά το αφήνω ανοιχτό γιατί ο Μλαντένοβιτς έχει πάρει πολλά ματς, αλλά και ο Χουάνκαρ θα έχει τρεις προπονήσεις. Ακαϊντίν και Ούγκο στο κέντρο της άμυνας, που πήγαν πολύ καλά στο Περιστέρι. Στο κέντρο Αράο, Τσέριν και Μπακασέτας και στα άκρα Μαντσίνι-Μπερνάρ, με τον Ιωαννίδη στην κορυφή. Εγώ, αν με ρωτούσες, θα έβαζα Παλάσιος-Μαντσίνι».

Ενώ, μιλώντας για το εξώδικο του Παναθηναϊκού στον Λουτσέσκου, ο Αθανασίου τόνισε πως η ΠΑΕ έκανε το αυτονόητο χωρίς να θέλει να δικαιολογήσει την ήττα από τον ΠΑΟΚ και σημείωσε ότι δεν μιλάμε για μια ομάδα που της αρέσει να δρα στο παρασκήνιο, αλλά η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x