Euroleague

Γκραντ: «Είμαστε καινούργια ομάδα, αλλά έχουμε το ταλέντο»

Στην ποιότητα των παικτών του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Τζέριαν Γκραντ μετά τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ.

Ο Τζέριαν Γκραντ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες που μπορούν να παίξουν άμυνα πάνω σε οποιαδήποτε ομάδα κι οποιονδήποτε παίκτη, στάθηκε στην ενέργεια που έδωσε ο Καλαϊτζάκης ερχόμενος από τον πάγκο και στον ρόλο κάποιων παικτών, στον δικό του ρόλο και τη δική του δουλειά στο παρκέ, σκέφτεται την πιθανότητα να κατακτήσει ο Παναθηναϊκός την Ευρωλίγκα κι αναφέρθηκε στην εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Εργκίν Αταμάν.

Αναλυτικά:

Για την αμυντική απόδοσή της ομάδας του: «Έχουμε τα παιδιά που μπορούν να παίξουν άμυνα, έχουμε το ταλέντο για αυτό, είμαστε μια καινούργια ομάδα και δουλέψαμε, ώστε να έχουμε αυτή την απόδοση. Ο Καλαιτζάκης μας δίνει πολύ ενέργεια από τον πάγκο, εγώ ξεκινάω τη δουλειά στην άμυνα, πιέζω στην αρχή και, στη συνέχεια, μας βοηθούν πολύ ο Καλαϊτζάκης, ο Ναν, ο Λεσόρ κλπ».

Για τον ρόλο του στον φετινό Παναθηναϊκό: «Είμαι ο άνθρωπος που κάνει αυτό που χρειάζεται μια ομάδα κι είμαι χαρούμενος για αυτό. Με κάνει χαρούμενο να προσφέρω σε μια ομάδα ότι χρειάζεται σε κάθε βράδυ για να νικήσει. Όσο νικά η ομάδα, είμαι χαρούμενος, το πρωταρχικό για μένα είναι να νικά η ομάδα, με "γεμίζει" πιο πολύ να κάνω τα… μικρά πράγματα υπό μπασκετικούς όρους από το να σκοράρω 25 πόντους. Αυτοί που ξέρουν μπάσκετ γνωρίζουν το ταλέντο μου και το τι προσφέρω στην κάθε μου ομάδα».

Για το εάν σκέφτονται το έβδομο αστέρι: «Πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι, αλλά κοιτάμε και τη μεγάλη εικόνα, είμαστε πλέον τέταρτοι στη βαθμολογία και ξέρουμε πως έχουμε τη δυνατότητα να φτάσουμε μέχρι το τέλος του δρόμου, σκεφτόμαστε κάτι σπουδαίο, αλλά πάμε βήμα-βήμα και παιχνίδι-παιχνίδι».

Για τη σχέση του με τον Εργκίν Αταμάν: «Ο κόουτς ήξερε τι μπορώ να κάνω, με είχε δει πέρυσι, αλλά ο ρόλος μου φέτος είναι διαφορετικός, κατά τη διάρκεια της σεζόν χρειάστηκε να δείξω στον προπονητή μου τι μπορώ να κάνω. Πλέον, με εμπιστεύεται ο ίδιος πιο πολύ από ότι στην αρχή της σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x