Champions League

Περίπλοκη κλήρωση, καλό το πρόγραμμα

Μπορεί η κλήρωση του Ολυμπιακού στον έκτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ να μην είναι και η καλύτερη δυνατή - δεν είναι βέβαια και η χειρότερη - ωστόσο το πρόγραμμα των αγώνων ικανοποίησε τους "ερυθρόλευκους" που ξεκινούς τις υποχρεώσεις τους με την Μαρσέιγ στο Καραϊσκάκη και τις ολοκληρώνουν εντός με αντίπαλο την Άρσεναλ. Διαβάστε αναλυτικά την σειρά των αγώνων με ημερομηνίες.

Μπορεί η κλήρωση του Ολυμπιακού στον έκτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ να μην είναι και η καλύτερη δυνατή - δεν είναι βέβαια και η χειρότερη - ωστόσο το πρόγραμμα των αγώνων ικανοποίησε τους "ερυθρόλευκους" που ξεκινούς τις υποχρεώσεις τους με την Μαρσέιγ στο Καραϊσκάκη (13 Σεπτεμβρίου) και τις ολοκληρώνουν εντός με αντίπαλο την Άρσεναλ (6 Δεκεμβρίου).

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν δυο χρόνια, οι Πειραιώτες είχαν αντιμετωπίσει ξανά τους «κανονιέρηδες» στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής και νικώντας 1-0 με σκόρερ τον Λεονάρντο επισφράγισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το δύσκολο κομμάτι των αγώνων για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι 4η και 5η αγωνιστική όταν ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Ντόρτμουντ στην Γερμανία και στην συνέχεια την Μαρσέιγ στην Γαλλία.

Αποστολή Μόντε Κάρλο: Τόλης Χριστοφοράκης

Αναλυτικά:

1η αγωνιστική / 13 Σεπτεμβρίου Ολυμπιακός-Μαρσέιγ
2η αγωνιστική / 28 Σεπτεμβρίου Άρσεναλ-Ολυμπιακός
3η αγωνιστική / 19 Οκτωβρίου Ολυμπιακός-Ντόρτμουντ
4η αγωνιστική / 1 Νοεμβρίου Ντόρτμουντ-Ολυμπιακός
5η αγωνιστική / 23 Νοεμβρίου Μαρσέιγ-Ολυμπιακός
6η αγωνιστική / 6 Δεκεμβρίου Ολυμπιακός-Άρσεναλ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x