Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του ενόψει Παναθηναϊκού ο Λουτσέσκου»

Ακούστε τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, όπως τα μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου!

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, μετά το ισόπαλο 1-1 στο ντέρμπι των «Δικεφάλων» και ενόψει του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson κόντρα στον Παναθηναϊκό, μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου!

Ο ρεπόρτερ των Θεσσαλονικιών ανέφερε ότι η συμμετοχή του Κωνσταντέλια στο παιχνίδι της Τετάρτης (14/2, 19:30) θα κριθεί τις επόμενες μέρες, προσθέτοντας ότι ο Μιχαηλίδης είναι ετοιμοπόλεμος και ότι ο Εκόνγκ θα παραμείνει σίγουρα εκτός και μένει να φανεί αν θα προλάβει να είναι διαθέσιμος για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Στη συνέχεια, μίλησε για τις πολλές αλλαγές που αναμένεται να κάνει ο Λουτσέσκου στην αρχική του ενδεκάδα, σε σύγκριση με το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Τούμπα, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Ρουμάνος τεχνικός καλείται να διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ρόστερ του, με τα συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια.

Τέλος, μίλησε για τις οδηγίες της ΠΑΕ προς τους φιλάθλους, όσον αφορά την επιστροφή τους στην Τούμπα, ενώ σχολίασε και το δημοσίευμα ρωσικού Μέσου, σύμφωνα με το οποίο ο ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε ότι ο Άντριγια Ζίβκοβιτς δεν είναι προς πώληση.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x