Τις τελευταίες πληροφορίες από την προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την Φερεντσβάρος στην επιστροφή των ερυθρολεύκων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος. Όπως ανέφερε αυτή την στιγμή οι εκτιμήσεις λένε ότι ο Ρέτσος δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος για το ματς τουλάχιστον σε επίπεδο αρχικής 11άδας, οπότε σε αυτή θα είναι ο Ντόη και ο Κάρμο, οι οποίοι είχαν παίξει μαζί στη Λεωφόρο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Τόνισε επίσης ότι ο Ολυμπιακός, έτσι όπως πάει η διάθεση των εισιτηρίων, θα έχει άλλο ένα sold out σε ευρωπαϊκό του παιχνίδι αφού όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ έχουν μείνει λιγότερα από 1500 εισιτήρια. Στο Καραϊσκάκη θα έιναι και 600 οπαδοί της Φερετσβάρος η αποστολή της οποίας θα φτάνει στην Αθήνα την Τετάρτη το απόγευμα (Δεν θα κάνει προπόνηση στο Καραϊσκάκη αλλά στη Βουδαπέστη).

Ακούστε τι είπε για την επικείμενη ενσωμάτωση του Συλαϊδόπουλου στο τεχνικό επιτελείο του Μεντιλίμπαρ στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού και τις λεπτομέρειες της δουλειάς που θα μπορούσε να διακρίνει κάποιος και στο ματς με τον ΟΦΗ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x