Επικαιρότητα

Μαρινάκης: Μάκης Βορίδης και Στέλιος Κουτνατζής οι αντικαταστάτες Παπασταύρου και Μπρατάκου

Ο Στέλιος Κουνταντζής ορίζεται ΓΓ του ΠΘ με τις από το νόμο προβλεπόμενες αρμοδιότητες της ΓΓ καθώς και την επιμέλεια της νομοθετικής ύλης

Τα κυβερνητικά στελέχη που θα αντικαταστήσουν τους παραιτηθέντες υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου και υφυπουργώ παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκο ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Ειδικότερα, τις αρμοδιότητες του Σταύρου Παπασταύρου αναλαμβάνει ο Μάκης Βορίδης, ενώ του Γιάννη Μπρατάκου ο Στέλιος Κουτνατζής.

"Με απόφαση του Πρωθυπουργού ο Υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης αναλαμβάνει επιπλέον τη ρύθμιση θεμάτων οργάνωσης και λειτουργίας της κυβέρνησης και των κυβερνητικών οργάνων, και συμμετέχει στον προγραμματισμό του νομοθετικού έργου. Ο Στέλιος Κουνταντζής ορίζεται Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού με τις από το νόμο προβλεπόμενες αρμοδιότητες της ΓΓ, καθώς και την επιμέλεια της νομοθετικής ύλης για λογαριασμό του Πρωθυπουργού" ανέφερε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

O κ. Κουτνατζής είναι Δικηγόρος Αθηνών, Επίκουρος Καθηγητής Δημοσίου Δικαίου Νομικής Σχολής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x