Stoiximan Super League

Πιο πλήρης από ποτέ άλλοτε

Η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού ολοκληρώθηκε. Η λήξη της βρήκε τον Ολυμπιακό με ένα ρόστερ πλήρες, όπως τόνισαν και εκπρόσωποι της διοίκησης, ίσως το πιο πλήρες συγκριτικά με κάθε άλλη σεζόν. Τουλάχιστον δύο επιλογές σε κάθε θέση για τον Ισπανό τεχνικό. Εκτός λίστας Τσάμπιονς Λιγκ μένουν οι: Δασκαλάκης, Χαβίτο, Γκρμπιτς.

Η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού ολοκληρώθηκε. Η λήξη της βρήκε τον Ολυμπιακό με ένα ρόστερ πλήρες, όπως τόνισαν και εκπρόσωποι της διοίκησης, ίσως το πιο πλήρες συγκριτικά με κάθε άλλη σεζόν.

Λίγο πριν αρχίσει η μεταγραφική σεζόν στο… λιμάνι δεν έκρυβαν ότι θα γίνονταν πολλές μεταγραφές. Ωστόσο τίποτα δεν προμήνυε ότι θα συνέβαινε ό,τι και στην πρώτη μεταγραφική περίοδο υπό την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στον προεδρικό θώκο της ομάδας.

Τελικά, η χθεσινή ημέρα έφερε άλλα αποτελέσματα. Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 12 μεταγραφικές κινήσεις έγιναν από τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για ένα… ρεκόρ καθώς ξεπεράστηκε και η περυσινή «προσπάθεια», όταν οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αποκτήσει 11 παίκτες από την ημέρα που ανέλαβε την διοίκηση ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Φέτος αποκτήθηκαν οι: Κοστάντσο, Δασκαλάκης, Μαρκάνο, Μακούν, Φέισα, Κάταϊ, Γκρμπιτς, Γέστε, Χαβίτο, Τάτο, Αμπντούν κι Ορμπάιθ. «Ερυθρόλευκος» είναι και ο Τάτος ο οποίος όμως απλώς υπέγραψε αλλά παρέμεινε στον Ατρόμητο ως δανεικός ενώ δανεικός δόθηκε και ο Κάταϊ.

Την περασμένη σεζόν, συνολικά έγιναν 14 μεταγραφές εκ των οποίων οι τρεις είχαν γίνει από τον Σωκράτη Κόκκαλη.

Πλέον ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει όσες επιλογές χρειάζεται έτσι ώστε να παρουσιάσει ένα πολύ καλό πρόσωπο η ομάδα τόσο στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Συγκριτικά το ρόστερ φαίνεται και είναι αρκετά γεμάτο με τον Ισπανό τεχνικό να βλέπει τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση.

Τερματοφύλακες: Κονστάντζο, Μέγιερι, Δασκαλάκης, Παπαδόπουλος Νίκος
Αμυντικοί: Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Μοντέστο, Τοροσίδης, Μανιάτης, Μοντέστο, Χολέμπας, Ποτουρίδης,
Μέσοι: Μακούν, Φέισα, Ιμπαγάσα, Γέστε, Γκρμπιτς, Φετφατζίδης, Χαβίτο, Αμπντούν, Ορμπάιθ,
Επιθετικοί: Μιραλάς, Τζεμπούρ, Φουστέρ, Πάντελιτς

Τελευταία στιγμή για Ούτσε
Έντονες φήμες δημιουργήθηκαν χθες τελευταία ημέρα των μεταγραφών για την απόκτηση επιθετικού στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τους Ισπανούς, οι ερυθρόλευκοι έκαναν την προσπάθειά τους για την απόκτηση του Ούτσε. Από τη διοίκηση παραδέχονταν από νωρίς το μεσημέρι ότι ο Ούτσε προτάθηκε, αλλά δεν θα γινόταν καμία μεταγραφή. Ετσι, το «παιχνίδι» δεν είχε κανένα πρακτικό αποτέλεσμα και το απόγευμα ο Νιγηριανός δινόταν δανεικός στη Γρανάδα.

Η λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ
Στην ΟΥΕΦΑ θα στείλει σήμερα ο Ολυμπιακός την λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα χρησιμοποιήσει στους αγώνες του ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός θα μείνουν οι : Δασκαλάκης, Χαβίτο, Γκρμπιτς.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτοί οι τρεις θα είναι τελικά που θα κοπούν και στην 25άδα θα βρίσκονται οι Κοστάνσο, Μέγερι, Μανιάτης, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Χολέμπας, Μαρκάνο, Μοντέστο, Μακούν, Ορμπάιθ, Φέισα, Ιμπαγάσα, Γέστε, Ριέρα, Φουστέρ, Αμπντούν, Τζεμπούρ, Μιραλάς, Πάντελιτς, Φετφατζίδης, Ποτουρίδης, Βαλεριάνος και Βλάχος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x