Ελλάδα

Βήμα πιο ψηλά ο Παναθηναϊκός για Λόγκαν, Π. Καλάθη

Ως ένα βήμα πιο ψηλά στην καριέρα τους χαρακτήρισαν την μετακίνηση τους στον Παναθηναϊκό οι Ντέιβιντ Λόγκαν και Πατ Καλάθης, στην πρώτη συνάντηση των "πράσινων". Αμφότεροι, μιλώντας στην WEB TV δήλωσαν έτοιμοι να προφέρουν ό,τι μπορούν στη νέα τους ομάδας.

Ως ένα βήμα πιο ψηλά στην καριέρα τους χαρακτήρισαν την μετακίνηση τους στον Παναθηναϊκό οι Ντέιβιντ Λόγκαν και Πατ Καλάθης, στην πρώτη συνάντηση των "πράσινων". Αμφότεροι, μιλώντας στην WEB TV δήλωσαν έτοιμοι να προφέρουν ό,τι μπορούν στη νέα τους ομάδας.


Δείτε τα όσα είπα Λόγκαν και Π. Καλάθης στην WEB TV:



«Έφτασα στην Αθήνα πριν από δύο μέρες. Συναντήθηκα με τους ανθρώπους της ομάδας και τώρα είναι ώρα για δουλειά. Ξέρω κάποια πράγματα για την ομάδα, έχω μάθει για το πρόγραμμα της προετοιμασίας και περιμένω μια καλή χρονιά. Όταν προέρχεσαι από μια σεζόν στο τέλος της οποίας έχεις κατακτήσει την Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα Ελλάδας, όπως έκανε ο Παναθηναϊκός πέρυσι, οι στόχοι δεν μπορεί παρά να είναι και πάλι υψηλοί», είπε ο 29χρονος Αμερικανός και πρόσθεσε: «Η ομάδα δεν έχει αλλάξει πολύ σε πρόσωπα. Οι προσδοκίες είναι και πάλι πολύ μεγάλες και για μένα και για τους υπόλοιπους στην ομάδα. Βρίσκομαι σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, πολλούς τίτλους και διακρίσεις και νιώθω ότι από την Κάχα Λαμποράλ στον Παναθηναϊκό, έχω κάνει ένα βήμα πιο ψηλά στον καριέρα μου. Ελπίζω στο τέλος να πανηγυρίζουμε και πάλι τίτλους, όπως γίνεται κάθε χρόνο στον Παναθηναϊκό. Όσο για τον κόουτς Ομπράντοβιτς… Δεν έχω ακούσει πάρα μόνο τα καλύτερα γι’ αυτόν. Περιμένω τώρα και να μιλήσουμε και ελπίζω φέτος να μάθω πολλά πράγματα από αυτόν».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Πατ Καλάθης ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί με τον αδελφό του Νικ:

«Ανυπομονώ να αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό. Ήταν ένα όνειρό μου από τότε που άρχισα να παίζω στην Ελλάδα και υπό τις οδηγίες ενός προπονητή, όπως ο κόουτς Ομπράντοβιτς. Έχει τεράστια εμπειρία και ανυπομονώ να μάθω όσο γίνεται περισσότερα από αυτόν. Το να παίξω με παίκτες έμπειρους που ήταν στην ομάδα εδώ και χρόνια, όπως ο Διαμαντίδης, ο Τσαρτσαρής, ο Περπέρογλου, το να αγωνιστώ δίπλα σε αυτούς θα είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα. Προσωπικά θα ήθελα να κάνω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα με κάθε τρόπο. Για μένα είναι πολύ ιδιαίτερη η παρουσία μου εδώ, γιατί θα αγωνιστώ και δίπλα στον αδελφό μου, τον Νικ. Πάντα θέλαμε να παίξουμε μαζί. Το ότι θα συμβεί αυτό στον Παναθηναϊκό κάνει απλά τα πράγματα ακόμη καλύτερα. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος. Κι εγώ κι ο Νικ και όλη η οικογένειά μας. Είναι πραγματικά υπέροχο για εμάς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x