Stoiximan Super League

Πρόβλημα με Βάργκας

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Φαμπιάν Βάργκας κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Παρασκευής, λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε στον τετρακέφαλο. Ο Κολομβιανός χαφ θα υποβληθεί σε εξετάσεις αν οι ενοχλήσεις επιμείνουν, ωστόσο δεν φαίνεται να υπάρχει θέμα συμμετοχής του ή μη στον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στην SKODA Ξάνθη. Διεθνής ο Εγγλέζου

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Φαμπιάν Βάργκας κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Παρασκευής, λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε στον τετρακέφαλο.

Ο Κολομβιανός χαφ θα υποβληθεί σε εξετάσεις αν οι ενοχλήσεις επιμείνουν, ωστόσο δεν φαίνεται να υπάρχει θέμα συμμετοχής του ή μη στον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στην SKODA Ξάνθη.

Εκτός από τον 31χρονο μέσο, ατομικό ακολούθησαν και πάλι οι Τραϊανός Δέλλας και Κώστας Μανωλάς, σε αντίθεση με τους Χέλγκασον και Κλωναρίδη, οι οποίοι μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα. Απόντες ήταν οι διεθνείς Λυμπερόπουλος, Καφές, Μάκος και Γκούντγιονσεν, αλλά και οι Χοσέ Κάρλος και Χουάν Κάλα, οι οποίοι έχουν πάρει άδεια.

Οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» προπονήθηκαν κανονικά και πλέον έχουν να απολαύσουν το διήμερο ρεπό τους, αφού η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι για τη Δευτέρα στις 19:00.

Διεθνής ο Εγγλέζου

Στην εθνική ομάδα της Κύπρου, για τα δύο φιλικά με την Ελλάδα στα τέλη Σεπτεμβρίου κλήθηκε ο Νίκος Εγγλέζου, όπως γνωστοποίησε η ΑΕΚ, με επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της.

"Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Νίκος Εγγλέζου κλήθηκε στην εθνική Ελπίδων Κύπρου για τα διεθνή φιλικά με την Ελλάδα στις 27 και στις 29 Σεπτεμβρίου".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x