Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Η πρώτη επιδίωξη στην ΑΕΚ είναι να παραμείνει ο Κάλενς - Οι σκέψεις Αλμέιδα για το ντέρμπι με Ολυμπιακό»

Για το μέλλον του Αλεξάντερ Κάλενς και τα δεδομένα στην ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Στα δεδομένα για το μέλλον του Αλεξάντερ Κάλενς και στις αγωνιστικές σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε πως άμεσα θα υπάρξουν εξελίξεις για το μέλλον του Περουβιανού, με την πρώτη επιδίωξη από την πλευρά της «Ένωσης» είναι να διατηρηθεί ο 32χρονος στο ρόστερ, αφού η εισήγηση είναι θετική.

Στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, υπογράμμισε ότι ο Μουκουντί επέστρεψε στις προπονήσεις και στον «δικέφαλο» περιμένουν τον Πάολο Φερνάντες, με τον μοναδικό απόντα να είναι ο Ρότα λόγω τιμωρίας.

Παράλληλα, επισήμανε ότι ο Αλμέιδα έχει μέρες μπροστά του να δουλέψει το πλάνο για το παιχνίδι με τους Πειραιώτες, τονίζοντας πως προβάδισμα έχει να διατηρηθεί το πλάνο των ματς με ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκό, εκεί όπου στον άξονα φανέλα βασικού πήραν οι Γιόνσον-Σιμάνσκι, με περιφερειακό επιθετικό τον Αραούχο και φορ τον Πόνσε ή τον Λιβάι Γκαρσία.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x