Stoiximan Super League

Αποχώρησαν και… αποφασίζουν

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των ανθρώπων του Ολυμπιακού, με την αντιπροσωπεία της Γαλατάσαραϊ, για τον Άλμπερτ Ριέρα. Η προσφορά των Τούρκων κυμαίνεται μεταξύ 3,5 και 4 εκατομμύριων ευρώ και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αν οι Πειραιώτες θα δώσουν τη συγκατάθεσή τους για τη μετακίνηση του 29χρονου άσου. Τι αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι γείτονες.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των ανθρώπων του Ολυμπιακού, με την αντιπροσωπεία της Γαλατάσαραϊ, για τον Άλμπερτ Ριέρα.

Η προσφορά των Τούρκων κυμαίνεται μεταξύ 3,5 και 4 εκατομμύριων ευρώ και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αν οι Πειραιώτες θα δώσουν τη συγκατάθεσή τους για τη μετακίνηση του 29χρονου άσου.

Η μεταγραφική περίοδος στην γειτονική χώρα εκπνέει στις 5 Σεπτεμβρίου. Οι πρωταθλητές εξετάζουν την πρόταση, ωστόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν μοιάζει θετικός στο ενδεχόμενο απομάκρυνσης του Ισπανού αριστερού χαφ.

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» φέρεται να είναι αντίθετος στην πώληση του συμπατριώτη του, καθώς δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

«Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό και τον Άλμπερτ Ριέρα, όταν υπάρχουν νεότερα θα σας ενημερώσουμε», η επίσημη τοποθέτηση από πλευράς «Γαλατά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x