Ελλάδα

Νταρακλίτσης για κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού: «Έχουν εντοπίσει πέντε μεγάλα ψάρια»

Στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM και την εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη φιλοξενήθηκε ο εμπλεκόμενος στην υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού, Γιώργος Νταρακλίτσης.

Στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη, «Έφεση της Τρίτης», φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Νταρακλίτσης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ιωνικού, Άρη και πλέον προπονητής σε ερασιτεχνικό επίπεδο και σε σωματείο της Καρδίτσας, έγινε ο πρώτος εμπλεκόμενος στην υπόθεση κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού που μιλά δημόσια για τη συγκεκριμένη έρευνα.

Όπως τόνισε, δεν είχε ποτέ μεγάλα κέρδη από το στοίχημα, κάτι που μπορεί να φανεί και από τους τραπεζικούς του λογαριασμούς, προσθέτοντας ότι στα επίμαχα μηνύματα που βρήκαν οι Αρχές μετά την έρευνά που έκαναν κατάσχοντας το κινητό του τηλέφωνο, εκείνος απλώς απαντούσε σε ενδιαφερόμενους, λέγοντας απλώς την γνώμη του ως φίλαθλος και μεταφέροντάς τους το τι έβλεπε ο ίδιος ότι θα γίνει σε παιχνίδια. Τέλος, ανέφερε ότι η Eueopol έχει εντοπίσει πέντε μεγάλα «ψάρια», ξεκαθαρίζοντας ότι δεν γνωρίζει γιατί έχει εμπλακεί σε όλη αυτή την κατάσταση.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x