Ισπανία

Νεϊμάρ: «Δεν έχω συμφωνήσει με καμία ομάδα»

Το που ανέφερε πως έχει συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα διέψευσε ο Νεϊμάρ, μιλώντας μετά τη φιλική νίκη (1-0) της εθνικής Βραζιλίας επί της Γκάνας στο Λονδίνο. Ο επιθετικός της Σάντος τόνισε πως έχει έρθει σε επαφή με τους «μπλαουγκράνα» και τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως δεν έχει συμφωνήσει με καμία από τις δύο ομάδες.

Το δημοσίευμα που ανέφερε πως έχει συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα διέψευσε ο Νεϊμάρ, μιλώντας μετά τη φιλική νίκη (1-0) της εθνικής Βραζιλίας επί της Γκάνας στο Λονδίνο. Ο επιθετικός της Σάντος τόνισε πως έχει έρθει σε επαφή με τους «μπλαουγκράνα» και τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως δεν έχει συμφωνήσει με καμία από τις δύο ομάδες.

«Τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης όσο και η Μπαρτσελόνα έχουν επικοινωνήσει μαζί μου. Και οι δύο σύλλογοι με θέλουν, μπορώ να το επιβεβαιώσω αυτό, αλλά δεν έχω έρθει σε συμφωνία με κάποιον από αυτούς», ανέφερε αρχικά ο διεθνής φορ και πρόσθεσε:

«Το ενδιαφέρον που υπάρχει από τους δύο μεγάλους της Ισπανίας έχει ως αποτέλεσμα να ανεβαίνει η αυτοεκτίμησή μου, επειδή παρακολουθούμαι από δύο μεγάλους συλλόγους όπως αυτοί».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x