Stoiximan Super League

Η επιθυμία του… διαταγή;

Την επιθυμία του να μπλοκάρει το Αστέρας-Κέρκυρα (μέσω προσωρινής διαταγής του Εφετείου) συνεχίζει να διεκδικεί ο Ηρακλής! Τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει ο «Γηραιός» εκδικάστηκαν πριν από λίγο και μέσα στην επόμενη ώρα αναμένεται να γίνει γνωστό αν θα δικαιωθεί -και αυτόματα θα… αφαιρέσει ένα ακόμα παιχνίδι από τη 2η αγωνιστική. Ουδέτερη στάση από τη Σούπερ Λίγκα, που δεσμεύτηκε, ωστόσο να σεβαστεί οποιαδήποτε απόφαση.

Την επιθυμία του να μπλοκάρει το Αστέρας-Κέρκυρα (μέσω προσωρινής διαταγής του Εφετείου) συνεχίζει να διεκδικεί ο Ηρακλής!

Τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει ο «Γηραιός» εκδικάστηκαν πριν από λίγο και μέσα στην επόμενη ώρα αναμένεται να γίνει γνωστό αν θα δικαιωθεί -και αυτόματα θα… αφαιρέσει ένα ακόμα παιχνίδι από τη 2η αγωνιστική.

Ουδέτερη στάση από τη Σούπερ Λίγκα, που δεσμεύτηκε, ωστόσο να σεβαστεί οποιαδήποτε απόφαση.

Τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει ο «Γηραιός» (προκειμένου ν’ αναβάλλονται τα παιχνίδια του Αστέρα, έως ότου τελεσιδικήσει το θέμα του δικού του υποβιβασμού) πήραν δικάσιμο για τις 20 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, αυτό που επιδιώκει -και θα μάθει μέσα στην επόμενη ώρα αν θα το πετύχει- είναι να εκδοθεί προσωρινή διαταγή για να μη γίνει το προσεχές ματς των Αρκάδων με την Κέρκυρα.

Μπορεί η Σούπερ Λίγκα, λοιπόν (κατά τη διάρκεια της διαδικασίας) να μην πήρε θέση στην αντιδικία των δύο ομάδων (Αστέρα και Ηρακλή), ωστόσο έκανε λόγο για κίνδυνο «να τιναχτεί το πρωτάθλημα στον αέρα» αν αναβληθεί κι άλλο ματς, λόγω προβλήματος που θα έχει με τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Παρόλα αυτά, πάντως, ξεκαθάρισε ότι θα σεβαστεί κάθε απόφαση και δεσμεύτηκε πως αν τελικά δικαιωθεί ο Ηρακλής, οι αγώνες του Αστέρα (που θα γίνονται κανονικά μέχρι τότε) θα ακυρωθούν και ο «Γηραιός» θα παίξει αναδρομικά όλα του τα παιχνίδια!

Όλα αυτά την ώρα που η ΕΠΟ -στη δική της τοποθέτηση- επανέλαβε πως ο Ηρακλής δεν δικαιούται να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια, διότι η Επιτροπή Εφέσεων (της οποίας την απόφαση θέλει να προσβάλλει) είναι πειθαρχικό και όχι διοικητικό όργανο -ενώ ο «Γηραιός», κατά την ίδια, δεν έχει ούτως ή άλλως δικαίωμα συμμετοχής στη Σούπερ Λίγκα, αφού δεν έχει πάρει άδεια.

Ο Ηρακλής, από την πλευρά του, υποστήριξε τη θέση του πατώντας ξανά στην άποψη περί νομιμότητας της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων, ενώ ανέπτυξε τις γνωστές θέσεις του και για το θέμα της πλαστογραφίας. Ο Αστέρας, δε, ζήτησε ν’ απορριφθεί το αίτημα του «Γηραιού» για αναβολή του δικού του ματς με την Κέρκυρα, υποστηρίζοντας ότι -ως ΠΑΕ- δεν είναι διάδικος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x