Γενικά

5,6 δισ. ευρώ πλήρωσαν οι Έλληνες σε φόρους στα καύσιμα κατά το 2015

Μετά από πέντε χρόνια - διάστημα κατά το οποίο οι εταιρείες εμπορίας πετρελαιοειδών σώρευσαν συνολικές ζημιές 224 εκατομμύρια ευρώ, ο τομέας εμπορίας πετρελαιοειδών εισήλθε στο φάσμα της κερδοφορίας.

Μετά από πέντε χρόνια ζημιών - διάστημα κατά το οποίο οι εταιρείες εμπορίας πετρελαιοειδών σώρευσαν συνολικές ζημιές 224 εκατομμύρια ευρώ – και την κατάρρευση μιας εκ των ιστορικότερων επιχειρήσεων του κλάδου της Mamidoil Jetoil, ο τομέας εμπορίας πετρελαιοειδών εισήλθε στο φάσμα της κερδοφορίας.

Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία της εν εξελίξει έρευνας της Hellas List, 18 εταιρείες εμπορίας πετρελαιοειδών μετέτρεψαν τις (συνολικές) ζημιές των 6,6 εκατομμυρίων ευρώ σε κέρδη ύψους 23,7 εκατομμυρίων ευρώ. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι η έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί καθ’ ότι η δημοσίευση των ισολογισμών των εταιρειών δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Από το δείγμα των εταιρειών λείπουν ορισμένες επιχειρήσεις όπως η Jetoil, όμως η ανασκόπηση των οικονομικών αποτελεσμάτων σημαντικότερων εταιρειών του κλάδου πιστοποιεί ότι ο κλάδος περνά σε κερδοφορία...

Περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x