Champions League

Ντόρτμουντ-Άρσεναλ 1-1 (Τελικό)

Οι μεγάλες δυνάμεις του ομίλου του Ολυμπιακού διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Η περυσινή πρωταθλήτρια του γερμανικού πρωταθλήματος υποδέχεται την Άρσεναλ, η οποία μετά το κακό ξεκίνημα στη Premier League, θέλει να επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη των οπαδών της. Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση στο www.sport-fm.gr.

Οι μεγάλες δυνάμεις του ομίλου του Ολυμπιακού διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

Η περυσινή πρωταθλήτρια του γερμανικού πρωταθλήματος υποδέχεται την Άρσεναλ η οποία θέλει να επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη των οπαδών της.

Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση στο www.sport-fm.gr.



90'+2' Τέλος της αναμέτρησης

88' ΓΚΟΛ 1-1 η Ντόρτμουντ. Απίστευτο γκολ από τον Πέρισιτς με μονοκόμματο σουτ εκτός περιοχής. Ο Σέζνι παρακολουθούσε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα χωρίς να μπορεί να αντιδράσει.

81’ Τεράστια ευκαιρία για τη Ντόρτμουντ, ο Σέζνι είπε «όχι» στον Σούμποτιτς.

70' Το παιχνίδι πλέον το κάνει η Ντόρτμουντ, με την Άρσεναλ να περιμένει μήπως χτυπήσει στην κόντρα.

67’ Στο ανέβασμα της απόδοσης της Άρσεναλ απάντησαν οι γηπεδούχοι οι οποίοι είχαν τρία σουτ σε δύο λεπτά.

64' Κι άλλο σουτ από τον Γουόλκοτ, απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Ντόρτμουντ.

57’ Καλή φάση έβγαλε η Άρσεναλ, το σουτ του Γουόλκοτ όμως έστειλε την μπάλα άουτ.

48’ Δυνατά μπήκαν οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος, όμως μέχρι στιγμής η Άρσεναλ αμύνεται σωστά και δεν του έχει επιτρέψει να βρουν ανοιχτούς διαδρόμους προς την εστία του Σέζνι.

46' Έναρξη δέυτερου μέρους.

45' Τέλος πρώτου μέρους.

42’ ΓΚΟΛ 1-0 η Άρσεναλ. Ο Φαν Πέρσι βγήκε τετ-α-τετ και με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ με τους «κανονιέρηδες».

34' Καλό ποδόσφαιρο από τους Γερμανούς που επιτίθενται μαζικά και ορθόδοξα.

20’ Ανεβασμένη είναι η Ντόρτμουντ στα τελευταία λεπτά και πιέζει να ανοίξει το σκορ.

13’ Ευκαιρία για τη Ντόρτμουντ με τον Σμέλτσερ, ο Σέζνι είπε «όχι».

5’ Ευκαιρία για τη Ντόρτμουντ με το σουτ του Γκροσκρεουτς να καταλήγει άουτ. Πάντως μέχρι στιγμής ο ρυθμός του αγώνα είναι εξαιρετικός…

1’ Πρώτη ευκαιρία για την Άρσεναλ, αμέσως μετά τη σέντρα με τον Γουόλκοτ όμως να μην κάνει καλό κοντρόλ έπειτα από σέντρα του Φαν Πέρσι.

1’ Έναρξη της αναμέτρησης



Ντόρτμουντ (Γιούργκεν Κλοπ): Βαϊντενφέλερ, Σουμποτιτς, Χούμελς, Πίστσεκ, Σμέλτσερ, Κελ, Γκέτσε, Γκροσκρεουτς, Μπεντερ, Λεβαντόφσκι, Καγκάουα

Στον πάγκο: Λάνγκερακ, Σαντάνα, Σίλβα, Μπλαστσικόφσκι, Γκουντογκαν, Περισιτς, Ζιντάν

Άρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Σέζνι, Σανιά, Μερτεζάγκερ, Κοσιελνί, Γκιμπς, Αρτέτα, Σονγκ, Μπεναγιούν, Φαν Πέρσι, Γουόλκοτ, Ζερβίνιο

Στον πάγκο: Φαμπιάνσκι, Σάντος, Τζουρού, Φλίμπονγκ, Γιανγκ, Αρσάβιν, Σαμάκ



Γκολ, θέαμα και ουσία, όπως τους συνήθισε την περασμένη σεζόν στην Bundesliga θέλει να δώσει η Μπορούσια Ντόρτμουντ στους οπαδούς της, στην αναμέτρησή της με την Άρσεναλ.

Οι Γερμανοί μπροστά σε περισσότερους από 80.000 κόσμο, που αναμένεται να κατακλύσουν το «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ», θέλουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης και να δείξουν με το καλημέρα ποιος είναι το αφεντικό στον όμιλο. Βέβαια, ίδιους στόχους έχει και η Άρσεναλ, η οποία ξέρει ότι με θετικό αποτέλεσμα στη Βεστφαλία θα γείρει τη ζυγαριά για την πρωτιά προς το μέρος της.

Αρκετά τα προβλήματα και για τις δύο ομάδες, με τον Γιούργκεν Κλοπ να στερείται τον καλύτερό του επιθετικό Λούκας Μ πάριος, όπως και τους Μπακάλορζ, Οβομογιέλα και Κοκ. Οι «κανονιέρηδες» με τη σειρά τους, δεν θα έχουν τους Ροζίτσκι, Ράμσεϊ, Γουίλσιρ, Βερμάελεν, Ντιαμπί και Σκιλασί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x