Champions League

Στην κορυφή με… συγκατάθεση

Με το δεξί ξεκίνησε στο Champions League η Τσέλσι, η οποία επικράτησε της Λεβερκούζεν με σκορ 2-0 και εκμεταλλευόμενη την ισοπαλία (0-0) της Γκενκ με την Βαλένθια, βρέθηκε στην πρώτη θέση του πέμπτου ομίλου, από την πρεμιέρα. Οι «μπλε» ήταν εμφανώς καλύτεροι από τους αντιπάλους τους, την ώρα που στο «Κρίσταλ Αρίνα», οι «νυχτερίδες» έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη.

Με το δεξί ξεκίνησε στο Champions League η Τσέλσι, η οποία επικράτησε της Λεβερκούζεν με σκορ 2-0 και εκμεταλλευόμενη την ισοπαλία (0-0) της Γκενκ με την Βαλένθια, βρέθηκε στην πρώτη θέση του πέμπτου ομίλου, από την πρεμιέρα.

Οι «μπλε» ήταν εμφανώς καλύτεροι από τους αντιπάλους τους, την ώρα που στο «Κρίσταλ Αρίνα», οι «νυχτερίδες» έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη.

Πολύ δυνατό το ξεκίνημα της Τσέλσι στην αναμέτρηση, με τον Μεϊρέλες να ανοίγει το σκορ, μόλις στο 4ο λεπτό, από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ. Οι «μπλε» συνέχισαν τον ίδιο ρυθμό, με τη Λεβερκούζεν να περνά με αρκετή δυσκολία το κέντρο και έτσι τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο, οι παίκτες του Βίλας Μπόας μπήκαν με την ίδια… όρεξη, ωστόσο έβρισκαν σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακα των «ασπιρίνων». Τελικά, τον «γόρδιο δεσμό» του σκοραρίσματος, έλυσε ο Νταβίντ Λουίς στο 67’, με τον Μάτα απλά να επισφραγίζει την υπεροχή των Λονδρέζων στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης του Βελγίου, η Γκενκ μπήκε με τον «αέρα» της γηπεδούχου, διατηρώντας την κατοχή, ωστόσο χωρίς να είναι ιδιαίτερα απειλητική. Μετά το πρώτο ημίωρο, η Βαλένθια ισορρόπησε, αλλά οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Τα πρώτα «καμπανάκια» από τους φιλοξενούμενους ήρθαν, νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Ραμί στο 72ο λεπτό. Οι «νυχτερίδες» είχαν δύο –ακόμα- καλές στιγμές στο 82’ και στο 89’, με τους γηπεδούχους να δοκιμάζουν τον Ντιέγκο Άλβες στο 84ο λεπτό.

Βαθμολογία

Τσέλσι 3
Βαλένθια 1
Γκενκ 1
Λεβερκούζεν 0

Επόμενη αγωνιστική (Τετάρτη, 28/9)

Βαλένθια-Τσέλσι
Λεβερκούζεν-Γκενκ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x