Champions League

Ο ματωμένος αστράγαλος του Ρονάλντο! (vid+pics)

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος από την αντίδραση του Σβέιν Οντβάρ Μόεν, όταν στο 62’ ο Γιέργκο Λέκο έκανε άσχημη προβολή στη διεκδίκηση της μπάλας στο χθεσινό αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης στη έδρα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, εμφανίστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο μέσος της κροατικής ομάδας χτύπησε άσχημα τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό στον αστράγαλο, χωρίς να δεχθεί την κόκκινη κάρτα (είχε κίτρινη από το 39’) από τον Νορβηγό διαιτητή.

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος από την αντίδραση του Σβέιν Οντβάρ Μόεν, όταν στο 62’ ο Γιέργκο Λέκο έκανε άσχημη προβολή στη διεκδίκηση της μπάλας στο χθεσινό αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης στη έδρα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, εμφανίστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο μέσος της κροατικής ομάδας χτύπησε άσχημα τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό στον αστράγαλο, χωρίς να δεχθεί την κόκκινη κάρτα (είχε κίτρινη από το 39’) από τον Νορβηγό διαιτητή.

Από την πλευρά του, ο Ρονάλντο δήλωσε πως ελπίζει στο μέλλον ο Μόεν να μην σφυρίξει αγώνα της «βασίλισσας».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου

Τι έγινε στη συγκεκριμένη φάση;

«Δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική του διαιτητή. Πραγματικά είναι κρίμα και ελπίζω να μην σφυρίξει αγώνα της ομάδας στο μέλλον».

Γιατί νομίζεις ότι οι διαιτητές δεν σε προστάτευσαν;

«Δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν ξέρω γιατί δεν ακολούθησαν το ευ αγωνίζεσθαι και δεν προστατεύουν τους τεχνίτες ποδοσφαιριστές».

Τι έχεις να πεις στον διαιτητή του αγώνα;

«Είναι πραγματικά πολύ λυπηρό αυτό το γεγονός. Οι διαιτητές πριν από τον αγώνα λένε ότι θα προστατέψουν τους πιο ποιοτικούς παίκτες που έχουν περισσότερες ικανότητες. Εμένα μου έδωσαν την αντίθετη εικόνα. Δεν μπορώ να τους καταλάβω. Δεν είναι φυσιολογικό αυτό το πράγμα».

Γιατί πιστεύεις σε γιουχάρει ο κόσμος;

«Είμαι πλούσιος, όμορφος και σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Κάποιοι άνθρωποι με ζηλεύουν. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση».

Είσαι χαρούμενος με το νικηφόρο ξεκίνημα της Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League;

«Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη στο Champions League. Είμαστε χαρούμενοι με τους τρεις βαθμούς που πήραμε. Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο, αλλά συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Ο αγώνας ήταν περίεργος, αλλά ευτυχώς πήραμε αυτό που θέλαμε».

Δείτε το σχετικό βίντεο



Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x