Europa League

6ος όμιλος: Ξεκούραστη βραδιά για φαβορί

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισαν τα φαβορί του έκτου γκρουπ, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League. Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε 3-1 στην έδρα της της Σάλτσμπουργκ, την ίδια ώρα που η Αθλέτικ Μπιλμπάο περνούσε με 2-1 από την Μπρατισλάβα.

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισαν τα φαβορί του έκτου γκρουπ, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League.

Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε 3-1 στην έδρα της της Σάλτσμπουργκ, την ίδια ώρα που η Αθλέτικ Μπιλμπάο περνούσε με 2-1 από την Μπρατισλάβα.

Στο «Παρκ Ντε Πρενς» η Παρί χρειάστηκε ένα πέναλτι στο 35ο λεπτό για να πάρει το προβάδισμα. Ο Νενέ δεν αστόχησε και έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Από εκεί και μετά το παιχνίδι έγινε πιο εύκολο για την ομάδα του Κουμπουαρέ. Εννέα λεπτά αργότερα ο Μποντμέρ διπλασίασε τα τέρματα των Γάλλων και ουσιαστικά καθάρισε και τη νίκη.

Το προβάδισμα διεύρυνε ο Μενέζ στο 68΄ διαμορφώνοντας το 3-0. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 87΄με τον Σεγκάγια.

Στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου η Αθλέτικ Μπιλμπάο έδειξε να μην καταλαβαίνει από προκαταλήψεις και πήρε το προβάδισμα στο 13ο λεπτό με τον Σουσαέτα. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 34΄ ο Γκουέντε ισοφάρισε.

Οι ποδοσφαιριστές και οι οπαδοί της Σλόβαν δεν πανηγύρισαν για μεγάλο διάστημα μιας και στο 40ο λεπτό, ο Μουνιαίν σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 2-1 με την ομάδα του Μπιέλσα να μπαίνει με το δεξί στον έκτο όμιλο.

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου

Αθλέτικ Μπιλμπάο 3

Παρί Σεν Ζερμέν 3

Σλόβαν Μπρατισλάβας 0

Σάλτσμπουργκ 0

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Σλόβαν Μπρατισλάβας-Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-2
(34΄Γκουέντε- 13΄Σουσαέτα, 40΄Μουνιαίν)

Παρί Σεν Ζερμέν- Σάλτσμπουργκ 3-1
(35΄ Νενέ πεν., 44΄Μποντμέρ, 68΄ Μενέζ- 87΄ Σεγκάγια)

Το πρόγραμμα της επόμενης (2ης) αγωνιστικής:

Πέμπτη 29/09

Σάλτσμπουργκ-Σλόβαν Μπρατισλάβας

Αθλέτικ Μπιλμπάο- Παρί Σεν Ζερμέν

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x