Europa League

9ος όμιλος: Φαλκάο-Ντιέγκο την οδηγούν!

Η δουλειά τους ήταν εκ προοιμίου δύσκολη. Να αντικαταστήσουν Φορλάν και Αγουέρο. Από την πρώτη όμως αγωνιστική του Europa League έδειξαν να τα καταφέρνουν περίφημα. Ο λόγος για τους Φαλκάο-Ντιέγκο, οι όποιοι σκοράροντας από μία φορά οδήγησαν την Ατλέτικο Μαδρίτης στην εντός έδρας (2-0) νίκη κόντρα στην Σέλτικ. Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις και η Ουντινέζε, η οποία κέρδισε τη Ρεν με σκορ 2-1.

Η δουλειά τους ήταν εκ προοιμίου δύσκολη. Να αντικαταστήσουν Φορλάν και Αγουέρο.

Από την πρώτη όμως αγωνιστική του Europa League έδειξαν να τα καταφέρνουν περίφημα.

Ο λόγος για τους Φαλκάο-Ντιέγκο, οι όποιοι σκοράροντας από μία φορά οδήγησαν την Ατλέτικο Μαδρίτης στην εντός έδρας (2-0) νίκη κόντρα στην Σέλτικ. Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της και η Ουντινέζε, η οποία κέρδισε τη Ρεν με σκορ 2-1.

Ατλέτικο Μαδρίτης- Σέλτικ 2-0

(3’ Φαλκάο, 69’ Ντιέγκο)

Ερωτηματικά για την φετινή απόδοσή της υπάρχουν πολλά. Ωστόσο η Ατλέτικο Μαδρίτης έδειξε, από την πρεμιέρα κιόλας του Europa League, ότι είναι έτοιμη να απαντήσει σε αυτούς που την αμφισβητούν. Με τον πρώτο σκόρερ όμως της περσινής διοργάνωσης, Φαλκάο, να ξεκινάει με φόρα από την περσινή σεζόν πολλά μπορούν να αλλάξουν . Ο Κολομβιανός επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 4’, ύστερα από ασίστ του έτερου νεοφερμένου στο «Βιθέντε Καλντερόν», Ντιέγκο, και έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού στην αναμέτρηση με τη Σέλτικ. Η ομάδα του Γιώργου Σαμαρά - αγωνίστηκε βασικός- δεν έδειξε σε κανένα σημείου του αγώνα να μπορεί να αντιδράσει. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε σε κανένα σημείο. Το μόνο που άλλαξε ήταν το γεγονός ότι Φαλκάο - Ντιέγκο άλλαξαν ρόλους, με τον τελευταίο να γράφει το 2-0, ύστερα από ασίστ του πρώτου. Με αυτόν τον τρόπο διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.

Ουντινέζε-Ρεν 2-1
(39’ Ντι Νατάλε, 83’ Αρμέρο-18’ Χάντζι)

Η εικόνα της στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις κόντρα στην Άρσεναλ μας άφησαν μεγάλες προσδοκίες για τη συνέχεια. Ο λόγος για την Ουντινέζε, η οποία αν και «ίδρωσε» κατάφερε να πάρει τη νίκη (2-1) στην πρεμιέρα της κόντρα στη Ρεν. Η αρχή ήταν δύσκολη για τους Ιταλούς. Ο Χάντζι στο 18’ «πάγωσε» το «Φρίουλι» δίνοντας προβάδισμα στη ομάδα του, ύστερα από πολύ καλή κάθετη πάσα του Νταλμά. Από εκεί και πέρα όμως μίλησε ο αρχηγός των γηπεδούχων Ντι Νατάλε. Ο Ιταλός επιθετικός ισοφάρισε στο 39’ και έδωσε στην ομάδα του την πίστη για το θετικό αποτέλεσμα. Αυτό τελικά ήρθε 7 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, όταν ο Αρμέρο με ωραίο σουτ, ύστερα από ασίστ του Ασαμόα, έδωσε στην Ουντινέζε τους 3 βαθμούς της νίκης.

Βαθμολογία 9ου ομίλου

Ατλέτικο Μαδρίτης 3
Ουντινέζε 3
Ρεν 0
Σέλτικ 0


Επόμενη αγωνιστική:

Σέλτικ- Ουντινέζε
Ρεν- Ατλέτικο Μαδρίτης

Κώστας Γιαννόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x