Europa League

12ος όμιλος: «Ανατροπή» σε ένα λεπτό

Έδειξε ικανή για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League η Λοκομοτίβ Μόσχας. Οι Ρώσοι επικράτησαν με 2-1 της Στουρμ Γκρατς στην Αυστρία, στην πρεμιέρα των ομίλων της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και έκαναν ένα καλό βήμα για να συνεχίσουν στους «32». Οι πρώην Σοβιετικοί κατάφεραν να «γυρίσουν» το ματς υπέρ τους σε ένα λεπτό μέσα, ενώ έχαναν με 1-0 από τη θεωρητικά ασθενέστερη ομάδα του γκρουπ.

Έδειξε ικανή για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League η Λοκομοτίβ Μόσχας. Οι Ρώσοι επικράτησαν με 2-1 της Στουρμ Γκρατς στην Αυστρία, στην πρεμιέρα των ομίλων της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και έκαναν ένα καλό βήμα για να συνεχίσουν στους «32». Οι πρώην Σοβιετικοί κατάφεραν να «γυρίσουν» το ματς υπέρ τους σε ένα λεπτό μέσα, ενώ έχαναν με 1-0 από τη θεωρητικά ασθενέστερη ομάδα του γκρουπ και έδειξαν ικανοί να απειλήσουν όλες τις ομάδες του ομίλου, ευρισκόμενοι αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση. Αντίθετα, οι πρωταθλητές Αυστρίας απέδειξαν πως δύσκολα θα διεκδικήσουν κάτι καλό στη συνέχεια.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Σάμπικς στο 14’, όμως ο Ομπίνα στο 28’ και ο Σίτσεφ στο 29’ χάρισαν τη νίκη στην ομάδα τους.


Αναλυτικά, τα αποτελέσματα:


ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΑΕΚ 4-1

ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ-ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ 1-2


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

Αντερλεχτ 3
Λοκομοτίβ 3
Στουρμ Γκρατς 0
ΑΕΚ 0


Οι επόμενοι αγώνες

ΑΕΚ-ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x