Stoiximan Super League

Δεν ανησυχούν στον Άρη

Την απόφαση της ΕΠΟ για την παράταση της μεταγραφικής περιόδου για τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας περιμένουν στον Άρη. Οι «κίτρινοι» έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Σανκαρέ και τον Ουμπίντες, όμως πρέπει να ξεκαθαρίσει η παραπάνω υπόθεση για να υπάρξει επίσημη πρόταση στους δύο ποδοσφαιριστές.

Την απόφαση της ΕΠΟ για την παράταση της μεταγραφικής περιόδου για τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας περιμένουν στον Άρη.

Οι «κίτρινοι» έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Σανκαρέ και τον Ουμπίντες, όμως πρέπει να ξεκαθαρίσει η παραπάνω υπόθεση για να υπάρξει επίσημη πρόταση στους δύο ποδοσφαιριστές.

Οι Θεσσαλονικείς δεν εμφανίζονται ανήσυχοι όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα, αν και έχει αναπτυχθεί φημολογία πως ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες για την απόκτησή τους.

Από την πλευρά του, ο Σάκης Τσιώλης περιμένει τις εξελίξεις, αλλά θα ήθελε η υπόθεση να έχει τελειώσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας και να τους έχει στη διάθεσή του (καθώς η ομάδα έχει ρεπό και την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος).

Ελπίζουν σε μείωση της ποινής

Έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Λίγκας, η οποία εξάντλησε την αυστηρότητά της και τιμώρησε με τρεις αγωνιστικές τον Καρίμ Σολτάνι, κατέθεσε η ΠΑΕ Άρης.

Με τα σημερινά δεδομένα κι εφόσον ισχύσει η ποινή που επιβλήθηκε στον Αλγερινό επιθετικό, τότε θα απουσιάσει από τα παιχνίδια με την Ξάνθη, τον Εργοτέλη και τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x