NBA

No deal...

Καμία ουσιαστική πρόοδος δεν σημειώθηκε στη νέα συνάντηση που είχαν την Πέμπτη στη Νέα Υόρκη το ΝΒΑ και η ένωση παικτών. Το lockout παραμένει, καθώς οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν για την υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας και σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, την Παρασκευή θα ανακοινωθεί η αναβολή της έναρξης της προετοιμασίας των ομάδων, που είχε προγραμματιστεί για τις 3 Οκτωβρίου

Καμία ουσιαστική πρόοδος δεν σημειώθηκε στη νέα συνάντηση που είχαν την Πέμπτη στη Νέα Υόρκη το ΝΒΑ και η ένωση παικτών. Το lockout παραμένει, καθώς οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν για την υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας και σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, την Παρασκευή θα ανακοινωθεί η αναβολή της έναρξης της προετοιμασίας των ομάδων, που είχε προγραμματιστεί για τις 3 Οκτωβρίου. Πρόκειται ουσιαστικά για έναν προάγγελο της καθυστέρησης της έναρξης της σεζόν, που έχει οριστεί για την 1η Νοεμβρίου.

Στην πεντάωρης διάρκειας συνάντηση συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο κομισάριος του ΝΒΑ Ντέιβιντ Στερν (που έκλεισε σήμερα τα 69 του χρόνια) και ο πρόεδρος της ένωσης παικτών, Ντέρεκ Φίσερ. Η πρόταση της λίγκας ήταν να μειωθούν τα έσοδα των παικτών σε ποσοστό κάτω του 50% των κερδών του πρωταθλήματος, τη στιγμή που την περασμένη περίοδο ήταν 57%. Η πλευρά των παικτών δεν δέχεται να κατέβει κάτω από το 54%. «Ο χρόνος και το καλεντάρι δεν είναι σύμμαχός μας», παραδέχτηκαν μετά τη συνάντηση Στερν και Φίσερ, αλλά καμία από τις δύο πλευρές δεν δείχνει διάθεση να συμβιβαστεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x